Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| ALEGERI PARLAMENTARE 2020, în Alba. Ioan Lazăr: ”Am votat pentru România, pentru a pune pe masa noastră produse sănătoase, de la țară”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ioan Lazăr,  Candidatul partidului Pro România la Camera Deputaților, a fost prezent la ora 10.00 pentru a-și exercita dreptul la vot, la secția de votare de la Florida Impex.

Acesta a votat pentru România și pentru oamenii care trăiesc în ea, pentru susținerea produselor sănătoase, provenite de la gospodari și fermierii autohtoni.

Ioan Lazăr spune că a ”votat pentru România, pentru ieșirea României din criză. Am votat pentru ca noi, cei de la oraș, să punem pe masa noastră și a copiilor noștri, produse sănătoase, de la țară, ale gospodarilor și ale micilor fermieri”.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Apelul unui tânăr din Alba, pentru mama sa, bolnavă de LEUCEMIE: ”Are nevoie de mult sânge. Vă rog, donați pentru ea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apelul unui tânăr din Alba, pentru mama sa, bolnavă de LEUCEMIE: ”Are nevoie de mult sânge. Vă rog, donați pentru ea” Gabriel Pantea, un tânăr din Alba Iulia, luptă pentru viața și sănătatea mamei sale, diagnosticată cu leucemie. Băiatul a lansat un apel de donare de sânge pe rețeaua de socializare Facebook și-i roagă pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare