Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO Alegeri Locale 2016 în Alba|Ion Dumitrel, primul dintre liderii politici prezent la urne: ”Am votat pentru cei care au făcut ceva pentru municipiul Alba Iulia și pentru județul Alba”

Ziarul Unirea

Publicat

în

ION DUMITRELRespectând o regulă nescrisă, Ion Dumitrel, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Alba, a fost primul dintre liderii politici locali care s-a prezentat la vot duminică dimineața.  Acesta a ajuns, împreună cu soția, la ora 8.00, la secția de votare nr. 22 de la Școala Generală cu clasele I-VIII ”Mihai Eminescu” din municipiul Alba Iulia, unde și-a exercitat dreptul de vot.

Optimist și cu zâmbetul pe buze, la ieșire, Dumitrel a spus că a votat pentru un nou mandat și ”pentru cei care au făcut ceva pentru municipiul Alba Iulia și pentru județul Alba”.

Întrebat dacă sistemul de vot la președinția Consiliului Județean l-a dezavantajat, Ion Dumitrel a spus că nu, însă crede că ”era mult mai bine pentru oameni să voteze președintele în mod direct”.

Legat de zvonurile potrivit cărora Florin Roman ar urmări să-i ia locul în Consiliul Județean, Dumitrel a spus că locul său în administrația județeană a fost stabilit de oameni și de rezultatele Partidului Național Liberal. ”La începutul anului am fost desemnat ca și candidat în urma votului Biroului Politic Național al PNL”, a precizat acesta. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au aprobat respingerea plângerii prealabile formulate împotriva HCL521/2023, prin care administrația locală dorește recuperarea a 505 mp teren din zona pasajului de lângă sediul primăriei. Este vorba despre terasa restaurantului Erol și accesele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea