Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Aiudeanul Răzvan Dâlbea – gol de 3 puncte în meciul Corona Braşov – Ceahlăul Piatra Neamţ

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Răzvan Dâlbea, căpitanul Unirii Alba Iulia la ultima participare a formaţiei fanion din judeţul Alba pe prima scenă fotbalistică, evoluează în prezent la Corona Braşov, ultima clasată a Ligii I. Aseară, aiudeanul a marcat singurul gol al partidei Corona Braşov-Ceahlăul Piatra Neamţ, şi a adus a doua victorie a lanternei roşii din acest sezon.

Răzvan Dâlbea a evoluat în partida de ieri ca titular şi a fost căpitanul braşovenilor. Aiudeanul a marcat singurul gol al partidei contra moldovenilor, în minutul 21 dintr-o lovitură liberă de la marginea careului. Recunoscut pentru şuturile sale violente, Dâlbea a dus mai departe ştacheta uniriştilor cu gol în Liga I, după ce etapa trecută, Nicuşor Stanciu a reuşit un gol de efect în poarta aceleiaşi echipe, Ceahlăul Piatra Neamţ. Florin Ilie, alt fost unirist legitimat la Corona Braşov a rămas pe banca de rezerve. Golul marcat de Răvan Dâlbea îl puteţi găsi aici.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea