Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO AERIAN/ Autostrada A10 Sebeș-Turda: Stadiul lucrărilor pe Lotul 1, la nodul Alba Iulia Sud și podurile peste Mureș și Ampoi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lotul 1 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, constructor Impresa Pizzarotti, avansează în mai multe puncte critice- anunță Asociația Pro Infrastructură care a publicat o filmare cu drona realizată de un membru al comunității. Se poate, astfel, vedea care este stadiul lucrărilor la podurile peste Mureș și Ampoi, dar și la nodul Alba Iulia Sud.

Filmarea aeriană este făcută pe o scurtă secțiune a acestui tronson, între localitatea Oarda și până dincolo de podul peste râul Ampoi, în apropiere de DJ107/Calea Ciugudului (la est de Alba Iulia).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Conform celui mai nou raport de progres dat publicității de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, acest tronson de 17 km avea la final de august un procent de execuție de doar 34%. În acest ritm, și fără deblocarea nodurilor Sebeș și Alba Iulia Nord, abia la final de 2019 vom putea circula pe autostradă între Sebeș și Alba Iulia Nord.

Blocajele birocratice, tergiversarea luării deciziilor și negocierile interminabile dintre constructor și CNAIR au dus în trecut la apariția unui superb câmp de maci chiar pe aliniamentul autostrăzii, lotul primind porecla „Autostrada Macilor”. Între timp, macii au dispărut, dar multe dintre probleme au rămas (lipsă autorizații sau clădiri și terenuri neexpropriate)”, scrie reprezentantul Pro Infrastructură.

FOTO/ VIDEO: Asociația Pro Infrastructură

YouTube video

[nggallery id=4667]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale Noua lege a pensiilor prevede că stagiul minim de cotizare se va majora în funcție de evoluția speranței de viață din România și va elimina pensia anticipată fără penalizări. Potrivit legii, stagiul minim de cotizare contributiv este de 15 ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea