Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, mesaj de 1 Decembrie, de sub Arcul de Triumf: „Un cântec de luptă bătrân ca Unirea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Absolventă a Colegiului Militar din Alba Iulia, mesaj de 1 Decembrie, de sub Arcul de Triumf: „Un cântec de luptă bătrân ca Unirea”

De 1 Decembrie, Ziua Națională a României, Oana Vențel, fostă elevă a Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a transmis un mesaj în versuri, tuturor românilor.

Cu vocea ei minunată care dă fiori, Oana a interpretat un cântec patriotic, sub Arcul de Triumf din București, înainte de începerea Paradei Militare.

După ce a absolvit Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, sergentul Oana Vențel este studentă a Academiei Forțelor Terestre și visează să devină ofițer în Armata Română.

Citește și: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Pe lângă pasiunea ei pentru viața cazonă, Oana cântă și muzică populară, în 2018 fiind prima semifinalistă la emisiunea – concurs ”Vedetă populară”.

CITEȘTE ȘI: Marea Unire de la 1918, pagina sublimă a istoriei românești. CRONOLOGIE

„Ca şi în armată, muzica se face cu multă rigoare şi disciplină. Străbunicul meu a fost în Garda Regală, bunicul a fost colonel, iar tatăl meu este comisar de poliţie. Am ales şi eu să urmez această carieră. Era evident că cineva trebuie să ducă tradiţia mai departe”, mărturisea mândră Oana.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea