Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO | 34 de mașini de LUX au „invadat” Alba Iulia: Promovează România într-un turneu organizat la nivel internațional

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | 34 de mașini de LUX au „invadat” Alba Iulia: Promovează România într-un turneu organizat la nivel internațional

Astăzi, 6 septembrie, Cetatea Alba Carolina a fost invadată de 34 de mașini de lux, spre entuziasmul trecătorilor. Mașini din marca Porsche, Mercedes, Ferarri și altele, au fost expuse în zona Obeliscului și au atras privirile a zeci de oameni.

YouTube video

Frumusețile, au fost prezente în Alba Iulia, datorită clubului de mașini StreetGasm din Olanda, care organizează turnee în întreaga lume. Aceștia au poposit în Alba Iulia pentru a lua masa la restaurantul pub13, după care își continuă drumul către Cluj- Napoca.

Au venit în România pentru a promova țara la nivel internațional și pentru a experimenta mâncarea bună, oamenii și desigur, drumurile Transfăgărășan și Transalpina, pe care le consideră foarte spectaculoase. Au început turul din București, după care au pornit spre Sibiu, au poposit în Alba Iulia și vor încheia turneul în Cluj- Napoca, în seara aceasta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | DEZASTRU după recalcularea pensiilor: Scădere de 5.865 de lei a pensiei pentru o persoană din Alba care a lucrat aproape 40 de ani în minerit, din care 22 de ani în subteran

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | DEZASTRU după recalcularea pensiilor: Scădere de 5.865 de lei a pensiei pentru o persoană din Alba care a lucrat aproape 40 de ani în minerit, din care 22 de ani în subteran Noua lege a pensiilor, nr. 360/2023, provoacă adevărate drame. Astăzi, la redacția ziaruluunirea.ro, s-a prezentat un pensionar cu o decizie de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea