Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO| 15 social-democrați din Alba și-au exprimat dorința de a candida pentru un mandat de parlamentar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

15 social-democrați din Alba, între care cinci pentru Senat și 10 pentru Camera Deputaților, au intrat în cursa internă pentru un loc eligibil în Parlament, iar lista este deschisă și va fi făcută publică în jurul datei de 20 septembrie.

Parlament”Avem oameni care doresc să își spună punctul de vedere în Parlamentul României. Totodată ne așteptăm ca rezultatul la parlamentare să fie mai bun decât la locale și, cum a spus, vrem să îmbinăm experiența celor în vârstă cu elanul celor tineri, dar nu vrem să uităm nici de femei în această campanie electorală”, a spus miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul Ioan Dîrzu.

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, își dorește ca alegerile legislative să fie organizate în 27 noiembrie, guvernul urmând să decidă acest lucru.

YouTube video

”Nu am prefera ca alegerile să fie în decembrie pentru că ziua va fi mai mică, vremea rece și ne aducem aminte de alegerile parlamentare trecute, chiar în ziua alegerilor a venit o zăpadă mare în Munții Apuseni”, mai arătat Ioan Dîrzu.

Singurul care a confirmat că va candida pentru un nou mandat, probabil pe locul 2 pe listele PSD, este deputatul Călin Potor.

Citește și: LISTA oficială: 15 membri PNL și-au exprimat intenția de a candida pentru o funcție de senator sau deputat, la alegerile parlamentare


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea