VIDEO| 15 social-democrați din Alba și-au exprimat dorința de a candida pentru un mandat de parlamentar

15 social-democrați din Alba, între care cinci pentru Senat și 10 pentru Camera Deputaților, au intrat în cursa internă pentru un loc eligibil în Parlament, iar lista este deschisă și va fi făcută publică în jurul datei de 20 septembrie.

Parlament”Avem oameni care doresc să își spună punctul de vedere în Parlamentul României. Totodată ne așteptăm ca rezultatul la parlamentare să fie mai bun decât la locale și, cum a spus, vrem să îmbinăm experiența celor în vârstă cu elanul celor tineri, dar nu vrem să uităm nici de femei în această campanie electorală”, a spus miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul Ioan Dîrzu.

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, își dorește ca alegerile legislative să fie organizate în 27 noiembrie, guvernul urmând să decidă acest lucru.

”Nu am prefera ca alegerile să fie în decembrie pentru că ziua va fi mai mică, vremea rece și ne aducem aminte de alegerile parlamentare trecute, chiar în ziua alegerilor a venit o zăpadă mare în Munții Apuseni”, mai arătat Ioan Dîrzu.

Singurul care a confirmat că va candida pentru un nou mandat, probabil pe locul 2 pe listele PSD, este deputatul Călin Potor.

Citește și: LISTA oficială: 15 membri PNL și-au exprimat intenția de a candida pentru o funcție de senator sau deputat, la alegerile parlamentare

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Alex 1 septembrie 2016 at 8:11

Cred ca face listele degeaba, dupa ce a desfiintat atatea organizatii PSD. Trebuie sa nu fi intreg la cap sa faci asa ceva in prag de alegeri. Apropos, ma intreb cum de lipseste Blajul dupa “performantele “recente, daca a decapitat Aiudul care de bine, de rau a avut aproape 30%…Toata treaba pute al dracu…Pare ca zvonurile aparute in presa judeteana ca Darzu face jocuri suspecte nu este prea lipsita de temei!!!

realist 1 septembrie 2016 at 10:27

Cred si eu ca toti pierde vara si agramati vor o viata usoara, mai ales pe banii nostrii. Cam larga este paleta lenesilor si inutililor in tara asta.

Zoly 1 septembrie 2016 at 12:09

potorina pe lista pe locul 2- ha-ha-ha- cum necuratu ala negru nu va invatati minte sa nu mai puneti pe liste tocmai pe aia pe mana carora ati pierdut ?

Viktor 3 septembrie 2016 at 13:24

PESEDE, mai PESEDE,
SCAPA SEBESUL DE PULUARE !

Alex 4 septembrie 2016 at 13:27

Realistule, baţi câmpii ca de obicei. Habar n-ai de gramatică, ai un stil de absolvent de la Sâncrai, exprimare de handicapat şi vorbeşti de atenţie la comunicare !!! Eşti doar un mercenar care încearcă să-şi plăteasca datoriile.( Agramaţii se scrie cu doi de i iar noştri cu un singur i.) Cum ar fi să te laşi de meseria asta şi să te apuci de învăţat?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...