Rămâi conectat

Curier Județean

Victorii pe Gutâi pentru piloţii din Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Vestita probă de raliu de pe Gutâi a găzduit în weekend-ul 20-21 august, etapele XI şi XII ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop.Clubul Sportiv Autosport Fair Play din Alba Iulia a fost prezent la startul celor două etape cu 4 piloţi: Mihai JR Beldie, Cristian Opincariu, Mihai Beldie şi Lopăzan Lucian.
„Pentru mine raliul de la Baia Mare este prima amintire din lumea competiţiilor automobilistice. Aici m-a dus tatăl meu să văd pentru prima dată o astfel de întrecere. La aceste etape am avut bucuria să împart maşina cu tatăl meu, cel care m-a iniţat în acest sport. Sunt foarte fericit că am reuşit să plec acasaă cu 2 victorii şi cu maxim de puncte, foarte importante în economia campionatului. Obiectivul meu este câştigarea titlului de campion naţional al clasei H2″ a declarat Mihai JR Beldie.
Preşedintele Clubului Sportiv Autosport Fair Play Alba Iulia, domnul Mihai Beldie a încercat să fie mai rapid decât băiatul său, Mihai Beldie Jr. Se pare că elevul şi-a depăşit de mult profesorul. ”La Baia Mare, am avut plăcerea după mai mulţi ani de pauză în care mi-am păstrat statutul de organizator de competiţii sportive, să mă aflu din nou în postura de pilot la start. Bucuria a fost şi mai mare pentru că am concurat cu aceeaşi maşină cu care fiul meu a câştigat. Este un sentiment de împlinire ca eu să concurez în postura de ”gentleman driver” alături de Bebe” a declarat domnul Mihai Beldie.
Cristian Opincariu a obţinut victoria clasei H5 şi a urcat pe treapta a III-a a podiumului la grupa H şi clasamentul maşinilor cu 2 roţi motrice. Lucian Lopăzan, ocupă locul III la doar 3 zecimi de adversarul său direct în lupta pentru obţinerea titlului de vice-campion naţional al clasei, Nicolae Ion.
Următoarea provocare pentru piloţii Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop are ca locaţie traseul de la Rânca, în perioada 9-11 septembrie.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea