Rămâi conectat

Sport

Victorii la limită pentru CIL Blaj și Inter Unirea | Portarul Cătălin Manciulea (Kinder Teiuș), iarăși nevoie de intervenția medicilor, după o lovitură la cap!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CIL Blaj și Inter Unirea au repurtat victorii la limită în această rundă, însă la Teiuș au fost mari emoții cu portarul gazdelor Cătălin Manciulea (Kinder), ce a fost inconștient câteva minute, după ce s-a lovit la cap, fiind nevoie de intervenția echipajului de pe ambulanță!!!

*CIL Blaj – GT Sport Alba Iulia 3-2 (1-1)

Meci încărcat de evenimente la Crăciunelu de Jos, blăjenii reușind o victorie la limită după ce au revenit de la 0-1 și au condus cu 3-1, gazdele ratând o sumedenie de ocazii. GT Sport, cu o formulă extrem de tânără, a deschis scorul prin G. Gavrilă (21), ce a înscris primul gol al stagiunii pentru formația din Cetatea Marii Uniri, egalarea fiind semnată înainte de pauză de B. Varga (44). La reluare CIL s-a descătușat, iar G. Voic a semnat o dublă, cu reușite în minutele 50 și 64. Portarul Ad. Roman a parat un penalty executat de B. Varga (86), iar în prelungiri Peter a parafat rezultatul final (90+1). De notat faptul că oponentele au rămas în inferioritate în minutulș 81, când au văzut “roșu” Acatrinei (CIL) și An. Dreghiciu (GT Sport).

Citește și: Se joacă fotbal și în Alba după 469 de zile: CIL Blaj – Kinder Teiuș 1-2 (0-2), în Cupa României

*Kinder Teiuș – Inter Unirea 1-2 (1-1)

Teiușenii rămân fără punct în acest sezon, după un meci în care au punctat primii prin Gh. Rîșniță (35), primul reușită a  Kinderului, totodată primul gol stagional încasat de interiști, însă experiența atacantului Val. Drăgan a făcut diferența pe tabela de marcaj. Aiudeanul a egalat în minutul 43, din penalty, și în actul secund a înclinat balanța prin reușita din minutul 53, fază în care s-a accidentat iarăși portarul Cătălin Manciulea (Kinder). Intrat la pauză în locul lui Drâmbrean, goalkeeperul fost la Industria Galda în primăvară a produs emoții celor prezenți, după ce s-a lovit la cap fiind nevoie de intervenția echipajului de pe ambulanță (în iunie, într-un meci din Cupa României, acesta a suferit o comoție cerebrală într-o dispută cu CIL Blaj). Inconștient o bună bucată de timp, Cătălin Manciulea și-a revenit în cele din urmă, jocul fiind înregrupt din acest motiv în jur de 20 de minute, jucătorul fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia pentru exemene amănunțite, inclusiv RMN!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea