Rămâi conectat

Sport

Victorie scăpată printre degete în actul secund

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

„Alb-negrii” au început furibund partida de la Baia Mare şi după bara lui C. Cornea (9) s-au distanţat pe tabelă graţie golurilor înscrise de golgheterul Bucurică (26) – fundaşul stânga ajuns la a treia reuşită stagională şi S. Mureşan (29) – ambele din pasele titularului surpriză Cl. Oara. Se părea că trupa lui Gherman se îndreaptă spre a treia victorie consecutivă, însă actul secund s-a disputat pe alte coordonate, la 180 de grade, cu amfitrionii lansaţi într-o cursă de urmărire. Băimărenii au înscris în minutul 47 prin S. Filip, gol anulat eronat pe motiv de ofsaid („Mă jur pe viaţa mea că a fost poziţie afară din joc”, a spus asistentul Damaschin), au dominat sufocant, Pascal a făcut minuni în câteva rânduri, însă autogolul lui Bumbac (65, presat de Gego) şi eurogolul de senzaţie marcat de A. Roman (75) au restabilit egalitatea, iar uniriştii au pierdut două puncte mari printre degete, mai ales că la 2-0, Cl. Oara a irosit o oportunitate imensă în minutul 61, şut peste poartă singur cu goalkeeperul Alin Bota (momentul cheie al disputei dramatice). Căderea din actul secund a însemnat o înmulţire a emoţiilor uniriste, formaţie ce a fost la un mic pas să piardă un joc ce l-a avut la îndemână în mare măsură.
După remiza din Maramureş, regretele apasă asupra echipei lui Gherman, ce a condus cu 2-0 până în minutul 65, un eventual succes însemnând apropierea la un punct de Gloria Bistriţa şi Poli Timişoara. Pe „Viorel Mateianu” s-a derulat un meci interzis cardiacilor, mult peste nivelul eşalonului secund, cu răsturnări de situaţii şi pe tabela de marcaj. „Am dat un autogol şi ne-am băgat adversarii din nou în joc, dar nu pot să le iau din merite celor de la Baia Mare, pentru că şi-au creat ocazii, chiar multe, şi au reuşit până la urmă să egaleze”, a conchis Gherman.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea