Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VICTORIE în cazul românului refuzat de un hotel din Olanda din cauza naționalității: Cum a decis site-ul Booking să îi pedepsească pe responsabili

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VICTORIE în cazul românului refuzat de un hotel din Olanda din cauza naționalității: Cum a decis site-ul Booking să îi pedepsească

Românul Alexandru Hegyi a anunțat că Booking a renunţat la colaborarea cu hotelul olandez. De altfel, unitatea de cazare nu mai poate fi găsită la o căutare pe platforma utilizată pe scară largă pentru rezervări în domeniul ospitalităţii.

”O victorie mică a avut loc astăzi, chiar dacă gustul ei este extrem de amar. Booking.com a îndepărtat numele proprietăţii de pe website-ul său până la finalizarea investigaţiei. În plus, Oficiul antidiscriminare din Olanda face propria anchetă”, scrie Alexandru Hegyi pe Facebook, potrivit news.ro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Românul ataşează un mesaj despre care susţine că l-a primit din partea platformei de rezervări online, prin care aceasta îşi exprimă regretul pentru ”experienţa atroce” de care turistul a avut parte. Booking precizează, în mesajul publicat de Hegyi, că a suspendat hotelul de pe site şi că nu este de acord cu un astfel de comportament din partea partenerilor, clienţilor sau staff-ului Booking.

Platforma anunţă că îi va returna românului suma de 104,5 euro pe care o plătise pentru o noapte de cazare.

”Înţelegem cât de important este să fii respectat şi valorizat, fără a ţine cont de diferenţele care îl fac pe fiecare individ unic”, se mai arată în mesajul Booking.com publicat de Alexandru Hegyi.

Platforma de rezervări a transmis mesaj turistului român după ce acesta a scris şi a reclamat experienţa sa, în condiţiile în care rezervarea fusese făcută prin Booking.com.

De altfel, pe platforma de rezervări nu mai poate fi găsit hotelul care a refuzat românului cazarea din cauza naţionalităţii acestuia.

Românul Alexandru Hegyi a făcut o rezervare prin platforma Booking la un hotel din oraşul olandez Tilburg, dar a fost contactat de către reprezentanţii hotelului şi anunţat că rezervarea i-a fost anulată din cauza naţionalităţii sale.

Alexandru Hegyi este cercetător ştiinţific, lucrează în domeniul arheologiei la Centrul de Studii pentru Asia de Sud-Est şi în prezent locuieşte la Kyoto, în Japonia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea