Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Victor Ponta: „TAXA AUTO 2012 este neeuropeană, avem de dat banii oamenilor înapoi”. Cum îţi poţi recupera banii plătiţi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Persoanele care au plătit TAXA AUTO în 2012 vor primi banii înapoi, în urma deciziei definitive a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, dar Guvernul analizează modalitatea şi durata de efectuare a operaţiunii, în funcţie de restricţiile şi posibilităţile bugetare, a declarat, miercuri, premierul Victor Ponta.

” În urma deciziei Curţii de Justiţie a Uniunii Europene care a stabilit definitiv ca taxa introdusă de Guvernul Boc, în 3 februarie 2012 – cred că era cu câteva zile înainte să îşi dea demisia premierul Boc – este neeuropeană, avem de dat banii oamenilor înapoi. În funcţie de toate restricţiile şi toate posibilităţile bugetare, o să dăm banii înapoi, să vedem cum şi în cât timp facem acest lucru”, a spus Ponta.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a stabilit ca taxa de poluare contravine reglementarilor europene, iar contribuabilii romani nu pot plati o taxa pentru o masina achizitionata din Uniunea Europeana, întrucât ţara noastră este deja stat membru.

Prin urmare, cei care au achitat TAXA AUTO 2012 pot solicita restituirea banilor în instanţă, dacă depun o serie de documente care sa dovedească plata efectuată la Fisc.

Citeşte AICI – Ce trebuie să faci pentru a recupera taxa de poluare 2012?

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul rutier 2024: Regula puțin cunoscută de către șoferii cu permis categoria B. Amenda este peste 10.000 lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Codul rutier 2024: Regula puțin cunoscută de către șoferii cu permis categoria B. Amenda este peste 10.000 lei Legislația rutieră devine tot mai riguroasă, iar Poliția Rutieră a început să monitorizeze mai atent comportamentul conducătorilor auto pe șosele, în special în perioadele cu trafic intens, cum ar fi sărbătorile. Un detaliu frecvent ignorat de șoferii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea