Rămâi conectat

Politică Administrație

Victor Ponta, Liviu Dragnea și alți ”grei” din Guvern ajung în Alba Iulia la ora 16.00. Unde are loc întâlnirea de taină

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ponta-dragnea-nuland-18470858Victor Ponta, Liviu Dragnea și o parte dintre miniștri ajung astăzi, la ora 16.00, la sediul PSD Alba unde vor avea o întâlnire cu conducerea județeană a partidului.

Discuția va fi purtată cu ”ușile închise”, iar principalul punct de pe ”ordinea de zi” va fi probabil scorul pe care PSD Alba trebuie să-l obțină la alegerile prezidențiale. Amintim faptul că la ultimele alegeri PSD a pierdut la ”mustață” județul, PDL ieșind învingător cu 73 de voturi peste.

La aceste alegeri organizația condusă de Ioan Dîrzu vizează prima poziție, chiar dacă PDL și PNL și-au unit forțele.

Congresul național PSD, organizat la Pavilionul Mercur din Alba Iulia va începe cel mai probabil în jurul orelor 17.00 și va fi transmis pe ecrane uriașe, de toate organizațiile din țară cât și la televizor.

La Alba Iulia se anunță cel mai mare Congres național din perioada postdecembristă. Toate cele 40 de organizații județene plus 6 de sector își vor exprima susținerea pentru candidatura lui Ponta la Președinția României.

Congresul va ține în jur de două ore și sunt așteptați peste 1.000 de membri de partid și susținători.

Evenimentul precede lansarea oficială a candidaturii la Președinția României, din data de 20 septembrie, de pe Arena Națională, manifestare la care sunt așteptați circa 70.000 de social-democraţi, dintre care 500 din județul Alba.

Victor Ponta este al treilea candidat care a ajuns în județul Alba, după Elena Udrea și Klaus Iohannis. Alegerile prezidențiale au loc în 2 și 16 noiembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea