Victor Ponta: Avizele ministerelor la Proiectul minier de la Rosia Montana nu au fost negative!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Premierul Victor Ponta a contrazis informațiile din presă conform cărora, Ministerul Justiţiei şi cel al Economiei au dat aviz negativ proiectului de lege privind exploatarea auriferă de la Roșia Montană.

“Nu, au dat avize pozitive!”, a precizat premierul Victor Ponta pentru Agerpres.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Șeful Executivului s-a declarat de acord cu propunerea făcută de liderul liberal Crin Antonescu ca parlamentarii să se pronunţe prin vot nominal în cazul proiectului privind Roşia Montană.
“Total de acord, dar până la vot, oamenii, şi cei care au protestat şi cei care stau acasă, au cerut o dezbatere. Cred că acea dezbatere este absolut necesară şi cred că toţi cei care au opinii contra şi cei care au opinii pro trebuie să meargă să spună în acea comisie specială care sunt argumentele lor”, a spus Ponta.
Acesta a mai adăugat că este responsabilitatea Parlamentului să analizeze toate punctele de vedere şi să ia o decizie ‘în cunoştinţă de cauză”.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

‘Eu cred că am avut curajul şi mi-am asumat şi criticile de rigoare să pun pe masa Parlamentului situaţia cu lucruri bune şi lucruri rele, iar cei care sunt contra proiectului sau susţin proiectul trebuie să meargă şi sunt convins că opinia lor va influenţa votul Parlamentului’, a adăugat Victor Ponta.

Sursa: AGERPRES

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

5 Comentarii

Roshu 7 septembrie 2013 at 14:56

In ce calitate a vb Pontaurul,de deputat sau de prim ministru??

gogu 8 septembrie 2013 at 9:58

…de dottore-plagiator sau de copilot ca de prim ministru nici vorba,vai de el si de mama lui,un biet mascarici de doi bani!!!

ion 9 septembrie 2013 at 9:54

nici lucrarea de doctorat nu a fost plagiata!

hai sictir

ioan 9 septembrie 2013 at 10:51

asta minte si cind doarme

ion 11 septembrie 2013 at 10:44

nici lucrarea de doctorat nu a fost plagiata!

Comentariile sunt oprite