Victor Ponta a demisionat de ziua lui Traian Băsescu. Reacția fostului președinte

Premierul Victor Ponta a demisionat în ziua în care fostul președinte Traian Băsescu a împlinit 64 de ani.

Traian Basescu01 Demisia premierului vine ca și un cadou, de ziua lui Băsescu, deoarece fostul președinte i-a cerut, în timpul mandatului său, în nenumărate rânduri acest lucru.

ELIT

”Victor Ponta a făcut ce trebuia să facă. Mulţumesc!”, a scris fostul președinte pe Facebook.

„Cred că Victor Ponta a făcut ce trebuia. Era necesar gestul lui, trebuia să o facă demult. Responsabilitatea e mult mai mare decât să ții cont de stradă. Nu putem sa ne călcăm în picioare Constituție și legi, pentru că mi-e teama de strada”, a afirmat Traian Băsescu, la scurt timp după ce Victor Ponta a anunțat că demisionează, citat de Stirileprotv.ro.

„Este un mare cadou pentru Romania și mă bucur ca a coincis cu ziua mea, dar sa mă credeți ca nu pot să urăsc oameni. Nu am rămas cu un resentiment major fata de Ponta, dar consider ca odată cu plagiatul, consolidat cu trimiterea în judecata nu trebuia sa mai fie prim-ministru. Deci este un cadou făcut României, dacă ne putem gândi ca un om politic ajunge la stadiul să facă el cadouri tarii”, a mai spus fostul președinte.

Citește și Premierul Victor Ponta a demisionat: ”Am dovedit că rezist la orice bătălie cu adversarii politici. Niciodată, însă, nu mă bat cu oamenii. Ar fi o mare greșeală, am avea toți de suferit”

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Sorin Bumb: Programul IMM Invest a fot îmbunătățit pentru a include mai mulți beneficiari

Guvernul PNL a luat măsuri deosebit de importante pentru relansarea economică a României și pentru siguranța financiară și sanitară a… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

6 Comentarii

Băsescule te iubim ! 4 noiembrie 2015 at 19:22

Băsescule te iubim, că ca t ine nu găsim !

HH 4 noiembrie 2015 at 21:49

NOI AM RAMAS CU UN RESENTIMENT MAJOR FATA DE TINE,STANGIST VOPSIT ! AI COMPROMIS IDEEA DE DREAPTA, NE-AM PIERDUT 10 ANI CU UN PRESEDINTE DERBEDEU !

ion 4 noiembrie 2015 at 22:09

Basescule,in loc de” la multi ani”iti doresc sa mori in chinuri …”nici un scuipat nu meriti”

allah 5 noiembrie 2015 at 2:38

Subscriu la ideea lui @ ION ! Adaug,….de ziua ta chiorete,piratul fara flota,de toti bani jefuiti,de pe saracii romani,sa-ti cumperi numai lumanari si medicamente,…sa-ti fie tarana cat mai grea,…in curand !!! Praf de tine si familia ta….

allah 5 noiembrie 2015 at 2:40

subscriu la ideea lui @ION…praf de tine chiorete…lumanari si medicamente,…sa-ti iei de toti bani jefuiti !

Apropo 5 noiembrie 2015 at 7:35

Degeaba tot cârcotiţi voi aici. De fapt ce avem noi mai bun şi mai bun ? Băsescu. Clar !
Mare dreptate avea Guţă : “ Băsescu e nambăr oan, barosan de barosan “ !
Aici, hop, vine cu moţiunea “România mea”. (Marfă sintagma, se reţine şi fără prompter). Nu-ţi lasă timp de gândire, îţi dă abureală ca la crocobastârci: 6, vin omuleţii verzi! Păi, parcă ziceai că suntem în NATO, că ne apără! Suntem, da’ ăia ajung abia în 15 zile lucrătoare, până atunci ne-am vărsat! Morţi în cadă! Asta dacă n-ar fi el să ne scoată. Gherlă mare, noroc de şansă -Băsescu. Mândru că e român, el dă tunuri şi tot el se plânge de bombardamente, el veghează, el centrează, el ne apără de Putin, el ne apără de UE (plânge de bucurie că am intrat şi de oftică c-o să-i ridice refugiaţii moschee în Mihăileanu). El, el, el. El, el, el şi iar el. Doar că prea rânjeşte la noi ca broasca la inundaţii !

Comentariile sunt oprite