Rămâi conectat

Politică Administrație

Victor Ponta a demisionat de ziua lui Traian Băsescu. Reacția fostului președinte

Dragoş Suciu

Publicat

în

Premierul Victor Ponta a demisionat în ziua în care fostul președinte Traian Băsescu a împlinit 64 de ani.

Traian Basescu01Demisia premierului vine ca și un cadou, de ziua lui Băsescu, deoarece fostul președinte i-a cerut, în timpul mandatului său, în nenumărate rânduri acest lucru.

”Victor Ponta a făcut ce trebuia să facă. Mulţumesc!”, a scris fostul președinte pe Facebook.

„Cred că Victor Ponta a făcut ce trebuia. Era necesar gestul lui, trebuia să o facă demult. Responsabilitatea e mult mai mare decât să ții cont de stradă. Nu putem sa ne călcăm în picioare Constituție și legi, pentru că mi-e teama de strada”, a afirmat Traian Băsescu, la scurt timp după ce Victor Ponta a anunțat că demisionează, citat de Stirileprotv.ro.

„Este un mare cadou pentru Romania și mă bucur ca a coincis cu ziua mea, dar sa mă credeți ca nu pot să urăsc oameni. Nu am rămas cu un resentiment major fata de Ponta, dar consider ca odată cu plagiatul, consolidat cu trimiterea în judecata nu trebuia sa mai fie prim-ministru. Deci este un cadou făcut României, dacă ne putem gândi ca un om politic ajunge la stadiul să facă el cadouri tarii”, a mai spus fostul președinte.

Citește și Premierul Victor Ponta a demisionat: ”Am dovedit că rezist la orice bătălie cu adversarii politici. Niciodată, însă, nu mă bat cu oamenii. Ar fi o mare greșeală, am avea toți de suferit”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea