// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Victor Negrescu: Voi reprezenta în continuare județul Alba, cu mândrie, în Guvernul României

Vicepreședintele PSD Alba, Victor Negrescu, va coordona domeniul afacerilor europene la nivel național și în cadrul Cabinetului condus de Viorica Dăncilă. Ministrul delegat pentru Afaceri Europene a precizat că procesul de organizare a Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, mandat pe care țara noastră îl va prelua la 1 ianuarie 2019, va continua în același ritm alert și pe parcursul acestui an, când s-a intrat în linie dreaptă cu pregătirile.

Mulțumindu-le celor care i-au fost alături, oficialul a menționat că în perioada următoare vor fi stabilite detaliile privind organizarea evenimentelor din calendarul oficial al Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, o parte dintre ele urmând a fi găzduite de județul Alba.

„Ceea ce am realizat până astăzi nu ar fi fost posibil fără sprijinul albaiulienilor, astfel că încrederea și speranța care mi le-au acordat vor fi răsplătite cu determinare și profesionalism în toate acțiunile pe care le voi întreprinde. Le mulțumesc colegilor și colegelor din Partidul Social Democrat, în special domnului deputat Ioan Dîrzu, și îi asigur pe toți că îmi voi continua munca în același ritm și cu aceleași principii. Voi reprezenta în continuare județul Alba, cu mândrie, în Guvernul României“, a declarat Victor Negrescu.

De asemenea, demnitarul a precizat că va continua procesul de democratizare și transparentizare a accesului la informația europeană, precum și demersurile de obținere a unui consens politic și național în problematica afacerilor europene, în perspectiva exercitării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene începând cu 1 ianuarie 2019.

„Avem nevoie ca toate părțile să vorbească unitar, pe o singură voce, atunci când ne referim la rolul României în plan european. Plasăm cetățeanul în centrul activității noastre referitoare la afacerile europene, pentru a ne asigura că acțiunea noastră este una eficientă și de succes, iar românii cunosc într-adevăr cum pot valorifica apartenența țării noastre la Uniunea Europeană. Intervalul de vizibilitate de care se va bucura România cu ocazia exercitării Președinției României la Consiliul Uniunii Europene reprezintă o bună oportunitate de promovare pentru țara noastră, de care poate profita și județul nostru“, a subliniat Victor Negrescu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la Victor Negrescu: Voi reprezenta în continuare județul Alba, cu mândrie, în Guvernul României

  1. KIMOCATO 01.02.2018 la 11:12

    De unde a aparut ac.negrescu sa fie pus pe listele din jud. AB???Nu uitati ca si c. stefanescu a fost ales tot in jud; AB,si sutinea ca se trage din mosi stramosi tot din Sebes.CE AU FACUT CONCRET PTR JUD.AB???De ce nu-i intreaba nimeni niciodata>?Cel putin cei ce ati scris despre ei in ziare ,e necesar sa-i intrebati.CU CE ATI CONTRIBUIT LA PROGRESUL JUD. UNDE ATI CANDIDAT SI V-ATI LANSAT???

  2. datul din coate 01.02.2018 la 13:39

    In locul lor de bastina nu aveau loc pe nici o lista, asa ca s-au inghesuit aici in detrimentul altora care erau totusi cunoscuti si poate ca si meritau.

  3. adi 01.02.2018 la 18:08

    Un mitic de doi bani.. sa reprezinte Alba? Asa e cand sunt doar marionate la conducere.