Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Victor Negrescu, vicepreşedinte PSD Alba: „Sunt convins că Florin Roman nu ţine de scaun şi va reveni în USL”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Războiul declaraţiilor dintre liderii PSD şi PNL continuă astăzi prin vocea vicepreşedintelui PSD Alba, Victor Negrescu. Acesta condamnă atitudinea şi declaraţiile colegului de alianţă, Florin Roman.

Într-un comunicat de presă transmis de Negrescu, acesta îşi exprimă nemulţumirea faţă de atacurile asupra social-democraţilor din Alba, din ultima perioadă şi condamnă declaraţiile lui Florin Roman, potrivit cărora în USL Alba s-a produs ruptura, făcute fără o discuţie prealabilă cu PSD.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Personal cred că recentele declaraţii politice reflectă lupta pentru putere din PNL Alba şi îi atrag atenţia că nu vom tolera ca această luptă să se facă în detrimentul USL. Chiar dacă îi urez succes în campania internă din PNL, trebuie să îi spun cu toată prietenia că el nu reprezintă interesele USL Alba la nivelul Consiliului Judeţean. El este acolo printr-un troc politic cu PDL care face rău USL şi îi face rău şi lui şi PNL-ului în termeni de imagine.

În ciuda priceperii sale, Florin Roman şi PNL, par astăzi supuşi lui Mircea Hava şi lui Ion Dumitrel iar afişarea împreună în poze promovând măsurile miniştrilor PSD sunt de necrezut dacă ne uităm în urmă la declaraţiile liberale. Îi solicit colegului meu de la PNL să aibă din nou curajul politic care îl caracteriza în urmă cu doi ani şi să se asocieze demersului PSD de a forma o nouă majoritate USL în Consiliul Judeţean Alba şi Consiliul local Alba Iulia. Trebuie să înţeleagă că nu este o luptă pentru funcţii sau despre persoana sa, este convingerea miilor de persoane care ne-au votat anul trecut crezând că PSD şi PNL trebuie şi pot lucra împreună pentru viitorul judeţului. Am încredere că până la prima şedinţă a Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman, va reveni în USL pentru că nu văd cum un tânăr om politic ca el poate să îşi trădeze electoratul şi oamenii care au avut încredere în USL pentru o funcţie politică de adjunct a PDL-istului Ion Dumitrel.

Victor Negrescu recunoaşte că este prieten cu liberalul Florin Roman, dar pune toate aceste atacuri pe seama unor frustrări ale vicepreşedintelui CJ Alba.

Trebuie să recunosc că îl consider pe Florin un prieten. Am făcut împreună campanie la alegerile parlamentare în calitate de directori de campanie şi am obţinut rezultate: PSD a reuşit să obţină cel mai votat deputat, PNL cel mai votat senator. Ştiu regretul lui că la alegerile locale nu a fost implicat în echipele de campanie ale PNL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea