Rămâi conectat

Politică Administrație

Victor Ciorbea a confirmat la Alba Iulia suportul ţărăniştilor pentru USL

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Preşedintele PNŢCD Victor Ciorbea a fost prezent ieri la Alba Iulia unde, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurată la sediul PNL Alba, şi-a confirmat suportul pentru acţiunile filialei din Alba, respectiv retragerea candidatului ţărănist dr. Radu Vieru din cursa electorală pentru Primăria muncipiului Alba Iulia şi oferirea întregului suport uman şi logistic candidaţilor USL lansaţi în cursa pentru locale.
Alături de Victor Ciorbea, la conferinţa de presă a liberalilor au participat şi liderii ţărănişti Iuliu Hada, Nicolae Ota, Mircea Trifu, Andrei Şuşa, Vasi Petric şi evident Radu Vieru, alături de doi consilieri PNŢCD din Ocna Mureş. „Fac un apel către membrii PNŢCD autentic, electoratul autentic PNŢCD, să nu se lase înşelaţi de falsul PNŢCD Pavelescu şi să sprijine candidaţii USL la alegerile locale şi parlamentare”, a lansat un apel Victor Ciorbea. Ciorbea a insistat asupra faptului că în 23 mai instanţa se va pronunţa asupra procesului pe rol, fiind convins că PNŢCD autentic va avea câştig de cauză.
„Alături de colegii mei din PNŢCD am găsit în USL Alba un partener cu care am discutat de la egal la egal, cu respect şi fără să ne dizolvăm în oportunism politic. Mesajul pe care vrem să îl dăm este că nu am dispărut, ci revenim în viaţa publică alături de partenerii de la USL. Personal m-am retras din cursa pentru primărie dar eu şi colegii mei susţinem listele USL în campania electorală care urmează. Cu toate acestea nu renunţăm la identitatea noastră şi vom fi în continuare aceaşi voce deosebită în politica locală”, a precizat dr. Radu Vieru.
Pentru a ca ţărăniştii să poată accede în structuri ale administraţiei locale şi judeţene, aceştia au fost înscrişi în cursa electorală sub sigla PNL, în cadrul unui proiect politic intitulat „Alianţa pentru Alba”.
Candidatul USL la Primăria Alba Iulia – Călin Potor şi vicepreşedintele PNL Florin Roman, au completat alocuţiunile liderilor ţărănişti prezenţi la conferinţa de presă subliniind colaborarea deosebit de bună pe care o au cu aceştia.

Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea