Rămâi conectat

Ştirea zilei

Viceprimarul Albei Iulia, Dorin Șerdean păstrează suspansul. Dar totuși, unde migrează?

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dorin Serdean45Într-o zi frumoasă de duminică, de la sfârșitul lunii septembrie, voios și cu zâmbetul pe buze, primarul Mircea Hava, aflat la sărbătoarea ”Tropote în Țara Vinului” a declarat că îl așteaptă pe Dorin Șerdean în echipa ACL, pentru că a fost o persoană OK.

Când am auzit această veste nu ne-a rămas decât să credem că trecerea lui Șerdean la ACL este o chestiune de timp deoarece tot Mircea Hava a spus că viceprimarii PSD și PP-DD vor fi schimbați în localitățile unde ACL are majoritate, iar după cum se știe ”DD-senzațional” nu mai reprezintă o ”forță” în politică, nu mai are susținerea electoratului.

Contactat telefonic la sfârșitul lunii septembrie, viceprimarul Dorin Șerdean a spus că este tentat să rămână în PP-DD, organizația care l-a pus în funcția de viceprimar. Acesta a mai precizat că singurul partid care nu l-a contactat a fost PSD-ul.

La începutul lunii octombrie Șerdean a fost contactat din nou de redactorii ziarului Unirea, dar nu a răspuns. În scurt timp a trimis un mesaj din care reiese că este plecat din țară și poate fi găsit din 13 octombrie.

Întors din concediu, cu bateriile încărcate, plin de viață și în așteptarea unei noi săptămâni de serviciu, viceprimarul Dorin Șerdean a declarat în această dimineață: ”Nu vorbesc că suntem în 13. Lunea nici iarba nu crește, nici să mori nu este bine. Nu dau declarații politice luni, 13”.

Întrebat care este formațiunea de care este mai aproape acesta a răspuns: ”În primul rând sunt aproape de partidul din care fac parte și care m-a propus să candidez pentru funcție”.

Aducând în discuție valabilitatea OUG ”Dragnea”, care va mai fi în vigoare până miercuri inclusiv, viceprimarul a conchis: ”O să vă dau un comunicat de presă. Mulțumesc pentru înțelegere”.

Noi credem că viceprimarul Dorin Șerdean va migra la ACL, dacă a spus că ne va trimite un comunicat de presă, că doar nu va trimite comunicatul pentru a ne spune că rămâne în PP-DD.  Ce ar însemna ca toți aleșii locali să trimită un comunicat în care să precizeze că nu își părăsesc organizația? În două zile vom afla răspunsul…


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea