Rămâi conectat

Politică Administrație

Viceprimar caut partid: O parte din ALDE Alba ar vrea să treacă cu arme și bagaje la PSD

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viceprimar caut partid: O parte din ALDE Alba ar vrea să treacă cu arme și bagaje la PSD

Viceprimarul comunei Roșia Montană, vicepreședinte al ALDE Alba a anunțat pe o rețea de socializare că datorită faptului că partidul este „în moarte clinică”, se caută alternative la alte partide politice.

Potrivit acestuia opțiunea majorității este înspre social democrații conduși de Radu Tuhuț, însă nu este exclusă colaborarea cu alte partide în cazul în care negocierile cu PSD vor eșua.

„Azi am avut ședință la BPJ ALBA. Datorită faptului că partidul ALDE se află în moarte clinică, a fost îngropat de 2 ori, odată de Pro România, odată de PNL, la nivel național s-a luat în calcul ca fiecare organizație județeană să aibă discuții și cu alte partide politice care doresc să facem pe viitor echipă cu dînșii. În funcție de valoarea fiecărei organizați, noi vrînd să mergem cu grupul (cu mici excepți), avem 54 de organizații, 38 consilieri locali, 3 viceprimari și 2 primari, s-a făcut o comisie din 4 membri, care vor purta discuți: președintele Bogdan Ciprian, 2 vicepreședinți, eu și primarul din Cricău, domnul secretar Marincaș, opțiunea majorității a fost către PSD, președinte Radu Tuhuț. Vom lua legătura cu dînșii, dacă nu ieșim la o înțelegere vom continua și cu alte partide, ca pînă în data de 2 octombrie cînd vom avea ședință BPJ să știm ce să le spunem colegilor, sănătate multă doamne ajută !!!” a scris viceprimarul comunei Roșia Montană pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea