Rămâi conectat

Politică Administrație

Vicepremierul Vasile Dâncu vine, marți, la Alba Iulia de Ziua Națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, vicepremierul Vasile Dâncu va participa, marți, la Alba Iulia, la prima parte a manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României.

vasile-dancuSurse oficiale au confirmat participarea vicepremierului Vasile Dâncu la ceremoniile de depuneri de coroane și jerbe de flori și la parada militară.

Un alt demnitar care și-a anunțat prezența, la Alba Iulia, de Ziua Națională este ministrul Comunicațiilor care va participa la prima conferință Re>patriot din România.

Citește și Marius Bostan, ministrul Comunicațiilor, va fi prezent la prima conferință Re>patriot din România, pe 1 Decembrie, la Alba Iulia. Studiu despre Diaspora și rezultatele proiectului

Potrivit programului Zilei Naționale a României, transmis de Primăria municipiului Alba Iulia, ceremoniile militare de depunere de coroane și jerbe de flori au loc: de la ora 9.00 – la Statuia lui Ion I.C. Brătianu, de la ora 9.40 – la Statuia lui Iuliu Maniu, de la ora 10.20 – la Statuile Regelui Ferdinand I și Reginei Maria, iar de la ora 10.35 – la Statuia lui Mihai Viteazul. Parada militară, defilarea trupelor și a tehnicii de luptă, are loc de la ora 13.00 pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia.

Vasile Dâncu (54 de ani) a absolvit Facultatea de Istorie și Filosofie din Cluj-Napoca, fiind doctor în Sociologie. Acesta a fost membru al Partidului Social Democrat (PSD) din 1999, activând în așa numitul Grup PSD de la Cluj. A ocupat funcțiile politice de vicepreședinte al Organizației Județene Cluj a PSD și de secretar executiv al PSD în marketing politic. Din 2010 nu mai este membru al niciunui partid politic.

Dâncu a fost ministru al Informațiilor Publice (28 dec. 2000 — 19 iun. 2003), în Guvernul Adrian Năstase. A deținut statutul de observator în cadrul Parlamentului European, activând în cadrul Grupului Partidului Socialiștilor Europeni, fiind membru al Comisiei pentru dezvoltare regională (până în dec. 2006).

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea