Rămâi conectat

Actualitate

Vicepremierul Costin Borc va vizita, miercuri, fabricile de armament și muniție din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

costin-borcVicepremierul Costin Grigore Borc, care deține și funcția de ministru al Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, va efectua, în cursul zilei de miercuri, o vizită de lucru la cele două fabrici cugirene de armament și muniție: S.C. Uzina Mecanică și Fabrica de Arme.

Demnitarul va fi însoțit de o delegație din care face parte și directorul general al C.N. ROMARM S.A, Constantin Croitoru. Delegația se va întâlni cu consiliile de administrație de la cele două societăți, managerii fabricilor amintite, precum și cu liderii celor două sindicate: ,,Apărarea” de la Fabrica de Arme, respectiv Sindicatul Liber de la S.C. Uzina Mecanică Cugir.

Potrivit unor surse, deplasarea la Cugir a reprezentanților de rang guvernamental și ai ROMARM are drept scop o  documentare, la fața locului, asupra situației concrete în care se află societățile care lucrează pentru sectorul din industria de apărare. Aceleași surse mai susțin că un rol important în efectuarea acestor vizite l-au jucat sindicatele CARTEL ALFA și  Blocul Național Sindical, care au organizat după cum se știe, mai multe proteste la Palatul Cotroceni, cerând Președinției și Guvernului să rezolve o serie de revendicări care confruntă societățile din industria militară.  (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători CFR Călători a anunțat joi că se acordă reduceri de 20% în perioada 4 – 18 iulie celor care cumpără Interrail Global Pass sau One Country Pass, abonamente pentru călătorii cu trenul în ţările europene, cu valabilitate începând din 1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea