Rămâi conectat

Actualitate

VEZI: Cum se desfășoară referendumul și cum va arăta buletinul de vot

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Ministrul delegat pentru Administrație Publică, Victor Paul Dobre, a informat astăzi că votul la referendumul de demitere a președintelui Traian Băsescu, programat pentru 29 iulie, va începe la ora 8.00 și va fi oprit la ora 20.00. Pentru organizarea acestuia Guvernul va cheltui o sumă estimată la aproximativ 95 de milioane lei, banii urmând să fie alocați din Fondul de rezervă bugetară.

Campania electorală a început odată cu publicarea în Monitorul Oficial a hotărârii de organizare a referendumului, urmand sa se incheie la 28 iulie, ora 7:00.

Hotărârea de Guvern privind „aprobarea modelului ștampilelor ce vor fi folosite la birourile electorale, a modelului buletinelor de vot, al listelor electorale și al proceselor-verbale care vor fi folosite la referendumul național din data de 29 iulie 2012 pentru demiterea Președintelui României” a fost publicată astăzi în Monitorul Oficial.

Dobre a mai precizat că Guvernul va organiza alegeri prezidențiale anticipate într-un termen maxim de 90 zile de la data referendumului, dacă cetățenii se vor pronunța prin vot pentru demiterea președintelui.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea