Rămâi conectat

Actualitate

Vezi cum poţi câştiga între 1.600 şi 2.000 euro pe lună în Suedia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Pentru cei care nu au un loc de muncă stabil sau doresc să lucreze în acelaşi domeniu pe bani mai mulţi, angajatorii din Suedia caută români calificaţi şi necalificaţi pe care îi plătesc cu salarii cuprinse între 1600 şi 2000 euro pe lună pe durată nedeterminată având ca perioadă de probă 6 luni.

Cele mai multe joburi în străinătate postate pe site-ul Agenţiei pentru Ocuparea Forţai de Muncă vin din Suedia şi sunt de ambalatori-sortatori şi dulgheri.

Sortarea de fructe aduce 1.600 euro pe lună, iar suedezii angajatori caută „persoană  flexibilă, harnică, cu care se poate colabora, fără cazier şi fără probleme cu drogurile, capabilă să lucreze în ritm rapid la ambalare/sortare fructe şi legume.”  Mai mult decât atât angajatorul se ocupă de cazare, transportul la locul de munca şi înapoi la cazare.

Profesia de dulgher aduce lunar 2000 euro în buzunarul celui care acceptă această provocare venită tot din Suedia. „Experienţă între 2 şi 5,  permisul de conducere constituie avantaj, personalitate sociabilă, persoană cu care se poate colabora uşor şi căreia să îi placa munca” se arată în anunţul de angajare, iar contractul este cu durată normală de lucru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea