Rămâi conectat

Actualitate

Vârsta de pensionare la femei, MAJORATĂ! Creșterea va continua etapizat până în 2030

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vârsta de pensionare la femei, MAJORATĂ! Creșterea va continua etapizat până în 2030

Începând cu luna ianuarie a anului 2023, vârsta de pensionare pentru femei se va modifica, mai precis, de la 1 ianuarie 2023 vârsta de pensionare va crește la 62 de ani.

În momentul de față vârsta de pensionare este de 61 de ani și 11 luni. De asemenea stagiul complet de cotizare va crește de la 31 de ani și 11 luni la 32 de ani. Creșterea etapizată a vârstei de pensionare va continua până în 2030 când aceasta va ajunge la 63 de ani.

Oficial, în țara noastră, vârsta de pensionare este de 63 de ani pentru femei și 65 de ani pentru bărbați. Stagiul minim de cotizare este de 15 ani, iar stagiul complet este de 35 de ani, atât pentru femei cât și pentru bărbați, conform Legii 263/2010.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea