Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Vânător braconier prins de polițiști în flagrant. I-au confiscat arma și i-au făcut dosar penal

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbat cercetat pentru comiterea infracţiunii de ,,pătrunderea fără drept cu arma pe un fond de vânătoare’’.

Duminică, 1 iunie, la ora 04.30, agenţii de poliţie din cadrul Postului Poliție Valea Lungă, aflaţi în timpul exercitării  unor activități de patrulare în vederea prevenirii faptelor de braconaj cinegetic, l-au surprins, pe un fondul de vânătoare situat pe raza satului Deal – comuna Valea Lungă, pe  F. E., de 45 ani, din comuna  Valea Lungă, judeţul Alba.

Potrivit IPJ Alba, “asupra bărbatului poliţiştii au găsit o armă de vânătoare, trei cartușe, precum şi alte obiecte care să-l ajute să identifice vânatul pe timp de noapte.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu avea autorizație care să-i permită să pătrundă cu arma pe fondul de vânătoare respectiv.

Poliţiştii au procedat la ridicarea în vederea confiscării a obiectelor găsite asupra bărbatului şi au continuat cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de   ,,pătrunderea fără drept cu arma pe un fond de vânătoare’’ faptă prevăzută şi pedepsită de art. 42 , alin.1, lit. ,,i”  din  Legea nr. 407/2006, modificată.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea