Rămâi conectat

Politică Administrație

Valeriu Zgonea: Cine candidează la București fără să-i anunțe pe cei șase magnifici din spatele său are o problemă

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a spus, duminică, la Alba Iulia, în cadrul unei conferințe de presă, că viitorul primar al Bucureștiului are nevoie de ”șase primari de sectoare care să câștige”, iar cine apare la televizor fără să-i anunțe pe cei ”șase magnifici din spatele său are o problemă”.

Zgonea01

”Un primar de mare municipiu are nevoie de șase primari de sectoare care să câștige. Sunt într-o echipă. Un primar de mare municipiu fără primari competenți care să câștige sectoarele are o problemă. Cine candidează singur și vedeți că se prezintă pe la televizor fără să-i spună pe cei șase magnifici din spatele său are o problemă. Pentru că dacă nu ai șase oameni să tragă șase sectoare la fel de puternic ca și tine ai foarte puține șanse câștigi”, a spus Zgonea.

Acesta a precizat că social-democrații au șansa să câștige Primăria Capitalei ”după foarte mult timp” cu un candidat PSD.

”Bucureștiul este important pentru că avem o șansă să câștigăm după foarte mult timp cu un candidat PSD. Nu știu dacă mă înțelegeți. Avem o șansă să câștigăm primăria municipiului cu un candidat PSD. Nu un candidat independent susținut de noi. Aceasta este preocuparea președintelui partidului și a biroului permanent național, să găsim cea mai bună formulă”, a mai afirmat Zgonea.

Senatoarea Gabriela Firea este favorită pentru a candida din partea social-democraților la Primăria Capitalei.

”Doamna Firea este în măsurătorile noastre cu prima șansă. Ca să poată să fie candidat final, conform legii partidelor politice, trebuie ca structura de partid națională să o valideze. În momentul în care biroul permanent național o va valida pe doamna Firea, președintele va anunța”, a arătat Zgonea.

Copreședintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat luni că exclude posibilitatea de a candida la Primăria Capitalei, el menționând că soluția ar fi susținerea unui candidat unic, împreună cu PSD, dar a precizat că această chestiune și candidaturile la sectoare fac obiectul unor discuții aflate în curs de desfășurare.

Președintele Camerei Deputaților s-a aflat, duminică, în județul Alba, vizita fiind efectuată în vederea pregătirii alegerilor locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Sosia lui Klaus Iohannis candidează pentru Consiliul Local într-o comună din Alba: Asemănare perfectă cu președintele României când era tânăr

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sosia lui Klaus Iohannis candidează pentru Consiliul Local într-o comună din Alba: Asemănare perfectă cu președintele României când era tânăr Ionko Istvan-Petike este un politician din comuna Cetatea de Baltă, care urmează să candideze la Consiliul Local, din partea PNL. Asul său din mânecă, arată precum președintele României, Klaus Iohannis, când acesta era tânăr. Politicianul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea