Rămâi conectat

Ştirea zilei

Valerie Cioloș-Villemin, soția premierului României, se simte bine la Alba Iulia! Va participa, miercuri, 16 martie, la un eveniment organizat de Academia Doamnelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Centrul de Resurse – Academia Doamnelor din Alba Iulia va avea loc, miercuri, 16 martie, începând cu ora 17.00, un eveniment care se va bucura de participarea doamnei Valerie Cioloș-Villemin, soția premierului României. Un alt invitat special este dr. Cristina Sava, profesor asociat la Facultatea de Muzică din cadrul Universităţii „Transilvania” din Braşov.

gala micului print alba iulia140Din program fac parte inaugurările a două expoziții – „Oameni talentaţi ai comunităţii” – cu produse handmade realizate de beneficiarii şi voluntarii și ”Fotografii vechi din Alba Iulia”; mini-recitaluri susținute de violoncelistul Cristian Gabriel Pop și corul de copii „Flori de mai”; workshop-ul „Rolul muzicii în sănătatea, armonia şi educarea comunităţii” și un moment artistic intitulat „Rădăcini şi aripi”, susţinut de tenorul Ioan Chiciudean, soprana Alexia Trif şi pianista Valentina Popovciuc.

Soția premierului Dacian Cioloș este pentru a treia oara în decurs de câteva luni oaspetele municipiului Alba Iulia. Ea a fost prezentă aici în luna decembrie 2015, la ”Gala Micului Prinț”, un eveniment în cadrul căruia comunitatea și-a sărbătorit oamenii de suflet care se implică activ în viața sa. De asemenea, doamna Valerie Cioloş-Villemin a mai vizitat orașul în luna noiembrie 2015, când a încântat cu vocea sa publicul prezent la spectacolul organizat de Primărie cu ocazia Zilei Încoronării. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea