Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Valentin Uritescu îşi lansează marţi, 25 iunie, la Cugir, cartea intitulată „Să ai grijă de cel bun din tine. Amintiri”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

valentin-uritescu-430840l-poza Actorul Valentin Uritescu va fi din nou prezent în mijlocul cugirenilor, marţi 25 iunie, cu ocazia lansării celei de-a doa sa carte intitulată „Să ai grijă de cel bun din tine. Amintiri”. Evenimentul va avea loc la sala de conferinţe a Casei Orăşeneşti de Cultură, începând cu ora 18.00, în prezenţa celor care doresc să-l reîntâlnească şi să ia parte la prezentarea noului său volum de carte, care aşa cum susţine scriitorul nu are nicio legătură cu scenă şi ecranul, cu care eram deja obişnuiţi.

Valentin Uritescu este născut la 4 iunie, 1941, în localitatea Vinerea. De-a lungul carierei sale ca actor de teatru şi cinema a interpretat nenumărate roluri care i-au adus consacrarea. El îşi desfăşoară activitatea profesională, ca actor la Teatru Naţional Bucureşti.

Cea de-a doua sa carte vine după un alt volum care s-a bucurat şi se bucură de succes şi anume „Aşa sunt eu, prost. Fragmente autobiografice”, prezentată cugirenilor în urmă cu doi ani. O carte deosebit de atractivă ce-l cucereşte pe cititor, cu numeroasele sale episoade din viaţa autorului, povestite cu farmec şi mult umor, de către actorul Valentin Uritescu. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea