Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Val de infracțiuni rutiere: Șoferi beți, cu numere expirate și mașini neînmatriculate, prinși de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Val de infracțiuni rutiere: Șoferi beți, cu numere expirate și mașini neînmatriculate, prinși de polițiștii din Alba

La data de 29 octombrie 2023, în jurul orei 11,30, polițiștii Postului de Poliție Galda de Jos au depistat un bărbat de 65 de ani, din comuna Cricău, județul Alba, în timp ce conducea o autoutilitară neînmatriculată, pe raza localității Cricău.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 29 octombrie 2023, în jurul orei 18.00, polițiștii rutieri din Aiud, în timp ce acționau pe raza localității Ciumbrud, au oprit, pentru control, un tractor care era condus de un bărbat de 69 de ani, din Aiud.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,93 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar remorca care era atașată tractorului nu este înmatriculată în circulație.

Față de conducătorul tractorului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și tractarea unei remorci neînmatriculate.

La data de 29 septembrie 2023, în jurul orei 18.30, polițiștii din Sebeș au depistat un tânăr de 18 ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea o motocicletă, pe strada Mircea cel Mare din Sebeș, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule și fără ca motocicleta să fie înmatriculată.

În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 29 octombrie 2023, în jurul orei 18.30, pe strada Ștefan cel Mare din Teiuș, polițiștii din Teiuș au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din Teiuș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autorizația provizorie de circulație a autoturismului era expirată din luna august a anului 2023.

Față de conductorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

7-19 mai 2024: „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei

Ziarul Unirea

Publicat

în

7-19 mai 2024: „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei Expoziția „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere” va fi disponibilă în perioada 7-19 mai 2024 la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia și reunește o impresionantă colecție de carte religioasă veche, dar nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea