Rămâi conectat

Actualitate

Vacanţe de o săptămână la ţară cu doar 150 de lei

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*În cadrul ofertei sunt cuprinse mai multe pensiuni turistice din Munţii Apuseni

ANTREC România oferă vacanțe în satele românești la tarife promoționale în fiecare an, formulă agreată și de federația europeană EUROGÎTES. Programul special lansat de ANTREC în anul 2003 – aflat la a zecea ediție, se adresează tuturor categoriilor de turiști care vor avea oportunitatea de a descoperi viața satului, tradițiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism și nu în ultimul rând, pot servi o masa tradițională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta. Pachetul este oferit deopotrivă și agențiilor de turism care pot să construiască și să ofere minivacanțe în extrasezon adăugând celelalte mese și transportul. Programul special „Vacanțe la țară„, organizat în acest început de toamnă de Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural ANTREC, se desfășoară între 1 septembrie și 15 noiembrie, începe duminică și oferă sejururi de cinci nopți/șase zile la:

  • pensiuni de 2 margarete la prețul de 150 lei/ persoană;
  • pensiuni de 3 și 4 margarete la prețul de 195 lei/ persoană.

            Pachetul de servicii include cazarea în camera dublă și micul dejun.

            Aşa după cum ne-a informat dl. Emil Comşa, directorul Filialei ANTREC Alba, participă la acest program filialele Alba, Argeș, Brașov, Cluj, Caraș-Severin, Constanţa, Covasna, Gorj, Harghita, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea şi Vrancea. În judeţul nostru, în limita locurilor disponibile sunt cuprinse și pensiuni din Albac – Steaua Arieșului, Perla Arieșului, Vadul Moților – Cabana Viselor, Gârda de Sus – Casa Danciu, Arieșeni – Sara Vank. Pentru mai multe detalii referitoare la programul Vacanțe la Țară, puteți accesa site-ul ANTREC, www.antrec.ro sau www.vacantelatara.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea