Rămâi conectat

Sport

UTA Arad – FC Unirea Alba Iulia 1-0 (1-0), în etapa a 23-a a Ligii a 2-a Falub i-a administrat lui Gherman al treilea eşec consecutiv!

Dan HENEGAR

Publicat

în

UTA Arad a învins astăzi pe FC Unirea Alba Iulia, în etapa a 23-a a seriei vestice din liga secundă, scor 1-0 (1-0). B.Mara (44) a transformat un penalty, după o fază în care Căt. Bucur a fost faultat în careu de I. Şerban.

„Alb-negrii” s-au prezentat foarte modest în fieful „Bătrânei Doamne”, cu o formulă surpriză (fără Pleniceanu, V. Florea, Pecarov sau D. Militaru) şi au avut şansă în mai multe rânduri, nereuşind în 90 de minute să-şi creeze vreo situaţie clară de a înscrie.

*6 runde fără victorie, Alba în picaj!

Alba a continuat şi la Arad seria dezamăgirilor, ajungând să bifeze al treilea insucces consecutiv, cu un un şir de 6 partide fără succes, răstimp în care a adunat numai două puncte! Revenirea căpitanului Pascal a limitat proporţiile scorului, acesta având două intervenţii salutare într-un singur minut (62, Purece şi Al. Miron). Mari situaţii pentru trupa ex-uniristului Falub a irosit mozambicanul J. Sitoe (67, 70), dar şi Gligor (90+1).

*Gherman obligat să bată FC Baia Mare!

Partida de luni cu FC Maramureş Baia Mare a devenit vitală pentru antrenorul unirist Stelian Gherman. Acesta este obligat să învingă formaţia maramureşeană pentru a îndepărta presiunea rezultatelor total dezamăgitoare din sezonul de primăvară. Orice pas greşit ar aduce în discuţie posibilitatea substituirii sale pe banca tehnică. „Penaltyul face parte din joc, am întâlnit o echipă mult mai bună decât noi. Din păcate nu reuşim să câştigăm de multă vreme şi asta mă îngrijorează. Ne-au lipsit mulţi jucători, dar asta nu-i o scuză, am încercat să mizăm pe contraatac. Nu ne interesează primele de la alţii, doar recompensele de la clubul propriu„, a afirmat Gherman.

*Fază de cascadorii râsului, Unirea a jucat finalul în… 10!

Finalul a adus un episod rar întâlnit pe un teren de fotbal, după ce Petrescu a fost înlocuit de V. Florea, acesta i-a transmis lui Negură ce se pregătea să bată un corner că este şi el vizat pentru înlocuire! Acesta a părăsit terenul, s-a întreptat spre vestiare, propria echipă a jucat câteva minute în inferioritate numerică, până când cineva de pe banca tehnică s-a sesizat şi l-a rechemat pe fotbalist pe teren! Incredibil… „O victorie meritată, după un meci pe care l-am controlat în mare parte. Ne-am creat multe situaţii de a marca„, a spus Adrian Falub.

*Şi Alba revendică un penalty în final...

Deşi s-a prezentat la Arad cu o distribuţie ultradefensivă (un sistem real cu 3 fundaşi centrali, Potopea, Şerban şi Schuller) ţi n-a contat deloc în ofenisvă, Unirea putea să egaleze în final. Conform oficialilor albaiulieni, în ultimele 10 minute, la o fază în care portarul Amadio a fost depăşit de o centrare, Calvin l-a obstrucţionat pe A. Ianc, aflat în suprafaţa de pedeapsă!

UTA: Amadio – Calvin, Pocuca, Gligor, G. Siminic – Purece, Ignea, Hidişan (89, G. Neagu), Căt. Bucur (76, Galanis) – Mara, Al. Miron (63, Sitoe). Rezerve Smaranda – I. Bălan, N. Varga, Chindriş. Antrenor Adrian Falub.

Unirea: Pascal  – Potopea, Schuller, I. Şerban, M. Oprea – N. Oltean, Ciofu (88, I. Grozav), Negură, A. Ianc – Cl. Oara (76, Pecarov), M. Petrescu (88, V. Florea). Rezerve Lasc – Contor,  Pleniceanu, D. Militaru. Antrenor Stelian Gherman

*Arbitri: D. Dreve (Cluj), B.  Gheorgheoiu, R. Ghiciulescu, rezervă Fl. Roşu (Timişoara) *Observator FRF: D. Paraschiv (Turnu Severin) şi N. Florescu (Sibiu)

Foto sportarad.ro

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea