Ziarul Unirea

„USL Alba doreşte să elimine PDL de la conducerea primăriilor din judeţ!”

susţine Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba, copreşedinte USL Alba

    „PSD Alba şi-a stabilit 96 la sută din candidaţii care vor intra în cursă pentru a-şi adjudeca şefia primăriilor din judeţ”, a precizat Ioan Dîrzu, preşedintele social democraţilor din Alba. El a mai spus că PDL acţionează dur asupra liderilor organizaţiilor PSD din teritoriu, nu se mai opreşte cu ameninţările. De aceea, nu se fac încă publice numele candidaţilor, pentru că acestora le este teamă că, folosind diverse mijloace, PDL îi va împiedica să mai candideze. Dîrzu susţine că diferenţa dintre candidaţi o fac confruntările de idei, soluţiile oferite cetăţenilor, nu gesturile de intimidare care să conducă la racolarea unor candidaţi. Referindu-se la scopul USL în judeţ, liderul PSD a amintit că alianţa doreşte eliminarea PDL de la conducerea administrativă a localităţilor. „USL trebuie să câştige cât mai multe primării, să aibă majoritate în consiliile locale şi în consiliul judeţean….La nivel naţional, sunt judeţe în care PSD şi PNL merg, la alegeri, pe liste comune, dar şi judeţe în care s-a optat pentru liste separate. E posibil, acolo unde sunt candidaturi separate, să câştige PDL, de aceea trebuie ca cele două partide să aleagă cea mai bună variantă”, a spus preşedintele PSD Alba. Amintind despre comuna Şpring, Dîrzu a precizat că acolo este susţinut, în lupta pentru fotoliul de primar, dr. Mircea Boghici, cel care, potrivit sondajelor, are cele mai multe şanse să câştige bătălia electorală. „Nu vreau ca unii colegi ai mei să fie obligaţi să plece la alte partide şi nu accept migrarea unor candidaţi de la alte partide. În PSD funcţionează democraţia şi atunci când colegii mei de la Şpring sau din altă zonă vor un candidat, eu am obligaţia să-i susţin, iar ei îşi asumă câştigarea alegerilor sau eşecul”, a spus liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, copreşedinte al USL Alba. (A.D.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

17 Comentarii

Horea 27 martie 2012 at 16:54

“USL Alba doreşte să elimine PDL de la conducerea primăriilor din judeţ!”

DORINŢĂ şi PUTINŢĂ. De multe ori distanţa dintre ele e prea mare ca să poată fi parcursă.

Dorin 27 martie 2012 at 17:07

… si cand te gandesti ca la alegerile din 2008 PSD a castigat doar 6 primarii de COMUNE in judet , ce sa mai spui despre acest comediant ? :))

Horea 27 martie 2012 at 17:38

Comedianţi sunt aproape toti cei care râvnesc la o functie politica.
Doar ca unii sunt mai saltimbanci decat altii.

Aurelian 27 martie 2012 at 19:11

Nu-i nici un secret, treaba ii daca poate, ca si Ceausescu a vrut sa distruga capitalismul, dar l-au mancat „prajit” capitalistii!

gogu* 27 martie 2012 at 19:59

Corabia piratului kior se scufunda!!! prim vicepresedintele pdl Sorin Frunzaverde + presedintele CJ Caras Severin impreuna cu primarul orasului Drobeta Turnu Severin, impreuna cu 42 de primari din judet si 3 parlamentari pdl au trecut la pnl acuzand pdl ca a transformat Romania intr-un stat politienesc, o dictatura a unor gunoiae penale in frunte ci kiorul, udrea, anastase, eba, ridzi, bianu, boldea etc, etc.

Horea 27 martie 2012 at 21:34

In articol era vorba despre anumite probleme POLITICE din judetul nostru.

Doar un „kior”, ca tine, se refera la cu totul altceva!

Aurelian 27 martie 2012 at 22:54

Cainele moare de drum lung, si prostul de grija altuia! De ce nu te uiti mai „habaucule” in „straita USL”, ca sa vezi ce „serparie” ii acolo? Nici o grija, ca „nu mor caii cand vor cainii, si nici sluga, cand vrea stapanii”, fii fara nadejde, sa asteptam alegerile, ca „nu-i bine sa zici hop, pana nu ai sarit santul”!

Comuna Primitiva 27 martie 2012 at 20:36

Daca tot se scufunda barca PDL-istilor, sa aiba grija USL…pe cine primeste in barca lor….Sunt multi primari din judet care au tradat…si s-au dat cu mafiotii din PDL.pe astia nu-i mai vrem inapoi…Vrem sa-i Ardem la VOT

Aurelian 28 martie 2012 at 12:48

Cel putin stie PDL ca au un vot impotriva, al tau, dar cred ca trebuie mult mai multe voturi ca sa-i „ardeti”!

sorin 27 martie 2012 at 21:09

De ce sunt lasati cei 2 candidati din Spring sa candideze separat ? Care e probleme ? Sau unii vor sa fuga si sa primeasca protectie politica !!! Daca au fost pedelisti acolo sa ramina, nu sa sufoce si sa intoxice celalalte partide. A venit marea raspindire, intotdeauna sobolanii fug de pe corabia care se scufunda !!! Si in Alba au fost multi sobolani.

Status Quo 27 martie 2012 at 22:49

Pozitiv e ca, in ultimul timp, doctorul nu mai apare atat de des prin ziare. Era enervant doar sa-l vezi daramite sa-i mai si citesti articolele.

Negativ e ca apare iar.

Garniturile din politica Romaniei se urasc atat de mult incat s-ar suprima unii pe altii cu mare placere. De unde sa gasesti intelegere intre oamenii astia pe vreun proiect.

Te-ai astepta ca doctorul sa spuna ca noi avem cei mai buni candidati la primarii care vor sa faca asta sau asta daca ajung acolo.

Nu. Ei vor sa-i ELIMINE. Bravo doctore, bine ai venit inapoi! Iti simteam lipsa.

Luci_V 28 martie 2012 at 2:14

Felicitari USL-ului pentru aceasta actiune

Veterinaru' 28 martie 2012 at 10:16

D-le Darzu sunteti slab! Foarte slab! Cum credeti ca veti castiga daca plecati capul in fata lui Boghici? Stiti foarte bine ca la mijloc sunt orgolii. Neintelegeri la nivel local. Stiti cine are cele mai mari sanse. Puneti piciorul in prag si lasati-l pe Boghici sa plece daca nu-i convine. Unde e mai folositor – la primarie sau la cabinet? Sa-si vada de profesia sa.

bembea 28 martie 2012 at 15:39

Orice e mai bun decat un primar PDL…si cu asta am spus tot!!

Aurelian 28 martie 2012 at 16:33

.. asta a zis „bembea”, inainte de a trage apa, dupa, a tacut malc!

wowww 28 martie 2012 at 20:59

Mai aureliane tata dar esti si tu un mare politician sau un lingau de cururi pdliste ca te prea bagi la toate articolele.lasane odata ca deja ne obosesti cu pornirile tale de portocala stricata.hai sictir!

Custi Ba 29 martie 2012 at 8:17

Iar dupa ce „bembea” a tras apa, tataia AIURELIAN, astepta pregatit, in hazna, ca venea „ceva cald”…Si dupa ce s-a „indestulat” bine, a pornit batraneste pe forum, sa mai ragaie „cacaniu”, oleaca…

Comentariile sunt oprite