Rămâi conectat

Curier Județean

Urmărit de polițiștii din Teiuș, un șofer din Sibiu și-a abandonat mașina și a luat-o la fugă pe peste câmp

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, după-amiază, poliţiştii din Teiuş au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care a fost înregistrat circulând pe strada Octavian Goga din Teiuş cu viteza de 75 km/h.

Conducătorul autoturismului şi-a continuat drumul, motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărire.

Potrivit IPJ Alba, “autoturismul a fost găsit abandonat pe raza localităţii Coşlariu Nou iar la scut timp poliţiştii au reuşit să-i identifice şi pe ocupanţii acestuia, doi bărbaţi, care la observarea poliţiştilor au încercat să fugă peste câmp.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că autoturismul a fost condus de  M.I.M., de 24 de ani, din municipiul Sibiu, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar autoturismul, care aparţine soţiei sale, i-a fost  încredințat de aceasta, pentru a fi condus pe drumurile publice, cu toate că ştia că soţul său nu posedă permis de conducere.

Pe numele lui M.I.M. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis în timp ce soţia sa este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, activități de ecologizare în zona râului Ampoi Elevii de la Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au continuat seria activităților de ecologizare, de această dată în zona râului Ampoi: ”Activitățile cuprinse în cadrul programului „Săptămâna verde” au continuat cu o activitate de ecologizare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea