Rămâi conectat

Ştirea zilei

Urmărire ca-n filme pe DN1: Șofer din Alba prins de polițiștii sibieni conducând fără permis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Urmărire ca-n filme pe DN1: Șofer din Alba prins de polițiștii sibieni conducând fără permis

La data de 19 octombrie, în jurul orei 16,30, pe DN 1, în localitatea Apoldu de Sus, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au observat cum șoferul unui autoturism condus spre județul Alba a frânat brusc la vederea echipajului și a virat pe o stradă laterală din localitatea amintită. Urmărit de echipajul de poliție, șoferul a oprit după o distanță de aproximativ 1 km.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 44 de ani, domiciliat în localitatea Gârbova, județul Alba, persoana în cauză neavând dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Miercurea Sibiului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea