Rămâi conectat

Actualitate

URMĂRIRE CA ÎN FILME: Tânăr de 19 ani, prins de către polițiști gonind cu 182 de km/h pe un drum național. Tatăl băiatului se afla pe locul din dreapta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr de 19 ani a fost urmărit câțiva zeci de kilometri de către polițiști, după ce ar fi gonit pe un drum național cu viteza de 182 km/h, în timp ce tatăl său se afla pe locul din dreapta. Urmărirea s-a oprit după ce băiatul a ajuns cu autoturismul în afara părții carosabile.

Cursa nebună a adolescentului, cu polițiștii pe urmele lui, s-a încheiat într-un șanț de pe marginea șoselei, în localitatea Heleșteu. Cu 4 kilometri înainte, la Conțești, radarul îl surprinsese pe tânăr cu o viteză de aproape trei ori mai mare decât limita legală. Șoferul, la volanulu unui BMW, n-a vrut să oprească și agenții care i-au făcut semn s-au luat după el.

Mașina condusă de tânăr a ajuns într-un șanț cu apă, dar de suferit a făcut-o tatăl șoferului, care era pe locul din dreapta și a fost rănit. Fiul lui a ieșit singur și nevătămat din autoturism.

Polițiștii dâmbovițeni au transmis că „Numitul P.V.A., în vârstă de 19 ani, nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor din cadrul Formațiunii Rutiere Răcari, fiind filmat cu aparatul radar, conducând autoturismul marca BMW, pe raza localității Conțești, cu o viteză de 182 Km/h.

În acest sens, numitul P.V.A. a fost urmărit de către organele de poliție, ocazie cu care acesta a pierdut controlul volanului, ieșind în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea numitului P.M.C., în vârstă de 40 ani, în calitate de pasager.”

Poliţiştii efectuează acum cercetării sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni, tânărul trebuind să răspundă pentru faptele sale. Acesta a fost sancţionat contravenţional pentru ignorarea semnalelor oamenilor legii, i-a fost suspendat permisul de conducere şi este pus şi sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea