Rămâi conectat

Ştirea zilei

URMĂRIRE ca în filme, în Alba: Un șofer de 26 de ani, băut și fără permis, oprit de polițiști cu FOCURI de ARMĂ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 27.02.2017, în jurul orei 0.10, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeș, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere al traficului rutier pe DN 67 C, la ieșire din localitatea Petrești, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism înmatriculat în judeţul Alba.

Şoferul autoturismului a ignorat semnalul poliţiştilor, continuându-şi drumul, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea lui, acesta fiind somat, inclusiv prin executarea de focuri de armă în plan vertical.

Pentru că nu a răspuns somaţiei, poliţiştii au executat un foc de armă într-o roată a autoturismului, iar acesta a fost oprit pe raza localităţii Sebeşel.

La volanul autoturismului a fost identificat H.N., de 26 de ani, din comuna Săsciori, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi care era sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au luat faţă de H.N. măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea