Rămâi conectat

Actualitate

Urbis Grates – Alba Iulia vă mulţumeşte

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri dimineaţă la Sala Unirii din Alba Iulia a avut loc unul dintre momentele cele mai emoţionante din programul Zilelor Oraşului. O sărbătoare a oamenilor, aşa cum este aceasta, nu putea să nu acorde o atenţie deosebită celor care prin munca lor de zi cu zi, ani la rând, au contribuit la dezvoltarea unor mici afaceri, la confortul nostru de zi cu zi.

„Nu trebuie să fii neapărat doctor docent pentru a primi recunoştinţa concitadinilor tăi. Sigur că trebuie să fii doctor docent, să ai realizări deosebite, ieşite din comun, pentru a deveni „Cetăţean de Onoare” al unei comunităţi. Prin titlurile «Urbis Grates» noi, cei din Primăria municipiului Alba Iulia ne-am gândit să le arătăm preţuirea noastră celor care contribuie cu munca lor asiduă, în toate domeniile, chiar şi în cele din care niciodată nu se va alege un cetăţean de onoare, la dezvoltarea oraşului. Asta este, nu avem toţi şansa să avem mari realizări. Dar şi succesele mici, perseverenţa, priceperea într-o meserie, lucruri care te fac dacă nu indispensabil, măcar căutat de cei din jur, merită să fie preţuite. Facem asta de câţiva ani şi îi asigur pe toţi că dacă am uitat cumva pe cineva este pentru că nu avem o bază de date cu aşa ceva. Ne bazăm pe… pot să spun, tradiţia orală, pe ceea ce aflăm de la albaiulienii înşişi. Omisiunile vor fi reparate. Profit şi de această ocazie pentru a le transmite tuturor felicitări, iar albaiulienilor numai succese”, ne-a declarat primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

În cadrul ceremoniei de ieri au fost acordate 125 de diplome „Urbis Grates”, iar printre ei care le-au primit au fost şi actuali consilieri locali, de la toate partidele, cae din varii motive nu se mai regăsesc pe listele prezentate pentru alegerile din 10 iunie. Înmânarea diplomelor a fost urmată de un spectacol.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea