Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Un sfert dintre consilierii locali din Alba Iulia sunt ”repetenți” la depunerea declarațiilor de avere

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinci dintre cei 21 de consilieri locali din Alba Iulia încă nu și-au făcut publice declarațiile de avere pe anul 2014, în condițiile în care termenul de depunere a expirat în luna iunie.

consilieriEste vorba despre Horațiu Clepan, Vasile Crișan, Ovidiu Jidveian și Bogdan Medrea, toți de la PSD, care împreună cu Simone Albani, de la PNL, dovedesc în continuare că nu prea își iau în serios obligațiile legale, în ciuda faptului că au fost atenționați de mai multe ori că sunt singurii care își țin ”la secret” averea.

La un asemenea exemplu cum să reacționeze cetățenii obligați să se supună unor hotărâri pe care municipalitatea le ia chiar cu ajutorul celor care nu respectă o lege?

Domnilor aleși locali poate reușiți, totuși, să vă ”achitați restanța” în cel mai scurt timp, nu de alta, dar, peste câteva luni vin alegerile și iar ne veți cere să vă credem ”pe cuvânt” că sunteți corecți și potriviți pentru a-i reprezenta pe cei care vă acordă votul și încrederea!

UPDATE: În urma publicării articolului am fost contactați de Marcel Jeler, secretarul municipiului Alba Iulia. Acesta a precizat că declarația de avere a consilierului local Simone Albani a fost întocmită și depusă în termenul legal (respectiv luna iunie 2015), însă, dintr-o eroare pe care și-o asumă, nu a fost publicată pe site-ul primăriei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea