Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Un rănit grav. Accident intre un TIR si un autoturism la iesirea din Aiud spre Miraslau

Bogdan Presecan

Publicat

în

După aproape 5 ore traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri

Duminica, 22 ianuarie, in jurul orei 21, un autoturism a intrat intr-un TIR, pe DN 1, la iesirea din Aiud spre Miraslau. SMURD intervine pentru descarcerarea unei persoane blocate intre fiarele contorsionate ale autovehiculului. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri.

UPDATE: Victima de 29 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea Opelul Vectra, un a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi într-o curbă,  a pierdut controlul autovehiculului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un TIR, condus de M.M.T., de 46 de ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor.

În urma accidentului conducătorul autoturismului a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la spi0talul din Aiud pentru acordarea de îngrijiri medicale.

UPDATE 23.15: A fost reluata circulatia pe sensul de mers Aiud-Turda. Se circula alternativ.

UPDATE 22.30: Victima, soferul autoturismului Opel Vectra, a fost descarcerata de echipajul SMURD si transportata la spitalul din Aiud pentru ingrijiri.

Potrivit IPJ Alba circulatia va ramane blocata pana cand TIR-ul, cu numerele de inmatriculare de BH, care blocheaza cea mai mare parte a soselei va putea fi mutat si astfel traficul sa fie reluat.

susra foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori Potrivit Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate, minorii – cetățeni români pot trece granițele țării doar dacă dețin un document de călătorie valabil. Minorul însoțit de ambii părinți poate ieși doar cu pașaportul sau cartea de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea