Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Salariat de la Uzina Mecanică Cugir DECEDAT în urma unei intoxicații cu o substanță necunoscută

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un echipaj aparținând SMURD Alba Iulia s-a deplasat în după masa acestei zile la Spitalul din Cugir pentru a acorda ajutor medical, unui salariat de la Uzina Mecanică Cugir, intoxicat potrivit serviciului de gardă al unității locale de sănătate, cu o substanță necunoscută.

smurd-pompieri-masinaDupă cum am aflat, I.F. în vârstă de 51 de ani, cu domiciliul în localitatea Vinerea, lucra într-o secție de producție a uzinei de armament și muniție, iar cu puțin timp înainte de terminarea programului de lucru a băut din greșeală lichid aflat într-un recipient, fără să-și dea seama că a confundat sticla de suc cu una în care se afla o substanță toxică.

După operațiile de intubare executate la Cugir, echipa SMURD a pornit imediat spre Secția de Urgență a Spitalului Județean Alba, dar cu toate eforturile de resuscitare, pacientul a decedat cu puține momente înainte de a ajunge în secția de reanimare.

Potrivit unor informații, o echipă de criminaliști face la această oră cercetări pentru a stabili cauzele care au condus la decesul bărbatului.

UPDATE: ”La data de 10.11.2015, în jurul orei 14.05, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că angajatului unei societăţi comerciale din Cugir i s-a făcut rău la locul de muncă şi a fost transportat la spital. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că F.I., de 51 de ani, din Cugir, ar fi băut o substanţă necunoscută, dintr-o sticlă pe care o avea în dulap, crezând că este o băutură comestibilă. Victima a fost transferată la spitalul din Alba Iulia însă a decedat pe drum. Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”, precizează reprezentantul IPJ Alba. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea echipajului medical la locul producerii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea