UPDATE: Pieton lovit de un autoturism, la Sebeș


O persoană a fost accidentată de un autoturism, în această seară, pe str. Lucian Blaga din Sebeș, în zona trecerii de pietoni.

Victima a fost transportată la spital cu ambulanța sosită la fața locului.

UPDATE 1: Potrivit polițiștilor este vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani care a fost acroșat în timp ce traversa strada. Deocamdată nu se cunoaște cu exactitate dacă acesta a trecut drumul prin locul marcat regulamentar sau doar în apropiere de acesta.

UPDATE 2: Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că M.S., un bărbat de 55 de ani din municipiul Sebeş, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure împrejurare în care a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de P.A., un tânăr de 24 de ani din municipiul Braşov. În urma accidentului pietonul a fost transportat la Spitalul municipal Sebeş unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Atât conducătorul auto cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că, în momentul producerii accidentului, victima era sub influenţa alcoolului. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentanții IPJ Alba.