UPDATE MIERCURI: 17 localități din Alba rămân FĂRĂ APĂ la robinete, pentru relocarea unei conducte în zona Galda de Jos. Precizări de la APA CTTA

APA CTTA anunță că miercuri, 22 noiembrie, întrerupe furnizarea apei potabile în 17 localități din Alba, pentru relocarea conductei DN1000 în zona Galda de Jos.  

UPDATE: SC APA CTTA SA ALBA anunță că, din motive tehnice, datorate constructorului autostrăzii Sebes-Turda lot II, este nevoită să  amâne lucrările de relocare a conductei  Dn1000 din 22.11.2017, urmând ca aceasta să fie reprogramată pentru o dată ulterioară.

INFORMARE COVID-19

”În urma lucrărilor la autostrada Sebeș-Turda (tronson II), SC APA CTTA SA ALBA anunță  că în data de 22.11.2017, începând cu ora 04.00, va întrerupe furnizarea apei potabile în vederea relocării conductei DN1000 în zona Galda de Jos.

Vor fi afectați consumatorii din localitățile: Obreja, Bucerdea Grânoasă, Mihalț (parțial), Beldiu, Cistei, Sâncel, Iclod, Lunca Târnavei, Șona, Valea Lungă, Tauni, Glogovat, Lodroman, Lunca, Mesentea, Benic, Galda de Jos. Estimăm durata întreruperii la cca. 24 de ore, datorită lucrărilor complexe ce se vor desfășura pentru realizarea acestei relocări.

La punerea în funcțiune a aducțiunii și reluarea furnizării apei pot apărea local depășiri ale parametrilor turbiditate și debit, situație în care sfătuim clienții să folosească apa doar în scopuri menajere, până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a transmis conducerea SC APA CTTA SA Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...