Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE MIERCURI: 17 localități din Alba rămân FĂRĂ APĂ la robinete, pentru relocarea unei conducte în zona Galda de Jos. Precizări de la APA CTTA

Ziarul Unirea

Publicat

în

APA CTTA anunță că miercuri, 22 noiembrie, întrerupe furnizarea apei potabile în 17 localități din Alba, pentru relocarea conductei DN1000 în zona Galda de Jos.  

UPDATE: SC APA CTTA SA ALBA anunță că, din motive tehnice, datorate constructorului autostrăzii Sebes-Turda lot II, este nevoită să  amâne lucrările de relocare a conductei  Dn1000 din 22.11.2017, urmând ca aceasta să fie reprogramată pentru o dată ulterioară.

”În urma lucrărilor la autostrada Sebeș-Turda (tronson II), SC APA CTTA SA ALBA anunță  că în data de 22.11.2017, începând cu ora 04.00, va întrerupe furnizarea apei potabile în vederea relocării conductei DN1000 în zona Galda de Jos.

Vor fi afectați consumatorii din localitățile: Obreja, Bucerdea Grânoasă, Mihalț (parțial), Beldiu, Cistei, Sâncel, Iclod, Lunca Târnavei, Șona, Valea Lungă, Tauni, Glogovat, Lodroman, Lunca, Mesentea, Benic, Galda de Jos. Estimăm durata întreruperii la cca. 24 de ore, datorită lucrărilor complexe ce se vor desfășura pentru realizarea acestei relocări.

La punerea în funcțiune a aducțiunii și reluarea furnizării apei pot apărea local depășiri ale parametrilor turbiditate și debit, situație în care sfătuim clienții să folosească apa doar în scopuri menajere, până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a transmis conducerea SC APA CTTA SA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea