Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE/ ISU Alba: Vântul de noaptea trecută a lăsat fără curent electric 400 de persoane

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma fenomenelor meteorologice (vânt puternic) din data de 17 martie, au apărut avarii la instalaţiile de alimentare cu energie electrică, afectând 4 linii de medie tensiune și aproximativ 51 posturi de transformare, după cum informează ISU Alba.

În acest moment sunt probleme privind distribuirea energiei electrice pe raza a 5 Unităţi Administrativ Teritoriale – Gîrda, Avram Iancu, Vidra, Scărişoara şi Bîrzana-Staţia Sebeş şi sunt afectaţi aproximativ 400 de abonaţi.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Mai multe echipe de la Electrica lucrează pentru remedierea defecţiunilor.

UPDATE: Potrivit directorului Electrica S.D.E.E., Bogdan Medrea, în jurul orei 12.00 mai erau afectate aproximativ 250 de gospodării din Gîrda – zona Ghețarului Scărișoara, Avram Iancu și zona Barajului Oașa. Furnizarea energiei electrice a fost sistată pentru a se efectua lucrările de remediere după ce liniile de medie și joasă tensiune au fost rupte de copacii doborâți de vântul de noaptea trecută. În Gîrda și Avram Iancu defecțiunile se vor remedia în aproximativ 2 ore iar la Oașa lucrările vor dura, cel mai probabil, până spre seară deoarece defecțiunea este mai complexă (un conductor rupt).

Revenim cu amănunte


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL într-o locuință din Alba Iulia: Un tânăr de 21 de ani, REȚINUT după ce a lovit doi bărbați și i-a amenințat cu moartea

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL într-o locuință din Alba Iulia: Un tânăr de 21 de ani, REȚINUT după ce a lovit doi bărbați și i-a amenințat cu moartea Un tânăr de 21 de ani, din Alba Iulia, a fost REȚINUT de polițiști după ce a provocat un scandal într-o locuință din municipiu și a lovit doi bărbați și i-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea