Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE: Incident tragic într-o pădure din Șona – un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost strivit de un copac

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 56 de ani, din Blaj, și-a pierdut viața, luni în jurul prânzului, după ce a fost strivit de un copac.

Potrivit polițiștilor, tragedia s-a produs în pădurea aparținând satului Lunca Târnavei din comuna Șona.

La locul accidentului se efectuează cercetări.

UPDATE: Din primele informații de la fața locului rezultă că bărbatul, care căuta în pădure pari pentru grădină, a intrat în perimetrul exploatat de o firmă de prelucrare a  lemnului, fiind lovit de copacul tăiat de un angajat al respectivei societăți comerciale. În urma impactului bărbatul a decedat din cauza rănilor suferite.

UPDATE 1, IPJ Alba: La data de 31.03.2014, ora 12.05, agenţii Postului de Poliţie Şona au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că pe raza comunei Şona, sat Lunca Târnavei, într-o exploataţie forestieră, a avut loc un incident în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa.

În urma verificărilor efectuate de către echipa operativă constituită la nivelul Poliției Municipiului Blaj s-a stabilit că T.C., de 50 de ani, din  judeţul Mureş, în timp ce desfăşura cu drujba activităţi de defrişare în locul numit „La cioara” de pe raza comunei Şona, nu l-a observat pe T.V., de 56 de ani, din municipiul Blaj, care se afla în zonă pentru a tăia pari pentru vie, acesta fiind surprins de arborele doborât,  accidentându-l mortal.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpa”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 192 din Noul Codul Penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea