Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Incendiu la o casă din Ghirbom – două persoane intoxicate cu fum

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Detașamentul ISU Alba Iulia a intervenit vineri noaptea, înjurul orei 23.00, pentru stingerea unui incendiu la acoperișul unei case din Ghirbom, comuna Berghin.

Potrivit pompierilor, este posibil ca în casă să se afle două persoane intoxicate cu fum.

UPDATE: Pompierii militari au deplasat la faţa locului două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi 1 ambulanţă SMURD. În incendiu au ars: acoperişul din lemn cu învelitoare din ţiglă pe aproximativ 50 mp şi tavanul din scândură al camerei şi s-au degradat uşile şi un aragaz, toate în valoare de circa 30.000 lei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă încercarea proprietarului de a verifica scăpările de gaz ale unei butelii.

Cei doi proprietari, un bărbat de 85 de ani şi o femeie de 82 de ani, au fost scoşi afară din casă de un vecin, un bărbat de 48 de ani. Proprietarul prezenta arsuri la nivelul feţei şi intoxicaţii cu fum fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă Alba. Soţia acestuia prezenta arsuri la nivelul antebraţului stâng şi a primit asistenţă medicală la faţa locului. Vecinul prezenta la nivelul mâinii drepte o plagă tăiată fiind transportat la spital pentru îngrujiri medicale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea