UPDATE: Incendiu la fosta clădire a liceului din Abrud, din cauza acțiunii unor persoane iresponsabile. Pierderi materiale evaluate la aproximativ 10.000 lei

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.00, pompierii din Cîmpeni au intervenit cu o autospecială la un incendiu izbucnit la fosta clădire a liceului vechi din Abrud.

“Stația Cîmpeni cu 1 autospecială, în cooperare cu SVSU Abrud, intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la fosta clădire a liceului vechi din Abrud”, a transmis ISU Alba.

UPDATE: În data de 19 martie 2018, la ora 00:44, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la acoperișul unei clădiri dezafectate (clădirea fostului liceu pedagogic), pe str. Cetățuii din loc. Abrud.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Stației de pompieri Câmpeni, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Abrud. Ca urmare a acestui eveniment, au ars material lemnos din alcătuirea acoperișului, planșeul și pardoseală pe o suprafață de aproximativ 100 mp și deșeuri. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 40.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 10.000 lei.

În urma cercetărilor, s-a stabilit ca și cauza probabilă de incendiu, acțiunea unor persoane iresponsabile.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...