UPDATE: Incendiu la Bucerdea Grânoasă – Acoperișul unei case a luat foc

Garda de pompieri Blaj a intervenit, luni în jurul orei 22.15, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Bucerdea Grânoasă.

Potrivit ISU Alba, a luat foc acoperișul casei. S-a acționat cu două autospeciale iar incendiul a fost localizat în scurt timp. În jurul orei 22.20 se lucra la stingerea lui în totalitate.

UPDATE: ”Garda de intervenție Blaj a intervenit aseară, la ora 21.09, în loc. Bucerdea Grânoasă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit, proprietatea lui B.E. Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bucerdea Grânoasă. Ca urmare a acestui incendiu, a ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 40 mp. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coș de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile din jur”, precizează reprezentantul ISU Alba.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:
– Verificarea, repararea, izolarea termica si curatarea periodica a cosurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;
– Cosurile de fum trebuie curatate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;
– Cosurile de fum trebuie izolate termic fata de elementele combustibile ale planseului sau acoperisului (grinzi, astereala de lemn si altele asemenea).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...