UPDATE/ INCENDIU în satul Zânzești din comuna Horea – A luat foc un grajd, după ce a fost lovit de trăsnet

Paul Voicu - Primar 2020

Pompierii din Câmpeni au intervenit, miercuri seara, în jurul orei 20.00, la un incendiu izbucnit într-o gospodărie din satul Zânzești, comuna Horea.

ELIT

Potrivit ISU Alba, a luat foc un grajd, după ce a fost lovit de trăsnet. Pentru stingerea flăcărilor s-a acționat cu două autospeciale.

UPDATE: ”Stația de pompieri Câmpeni a intervenit aseară, la ora 19.52, pe str. Principală din loc. Zânzești, com. Horea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (adăpost de animale), proprietatea lui M.R. Pompierii militari au acționat cu o austospecială de intervenție, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Horea. Ca urmare a acestui incendiu, a ars adăpostul de animale confecționat în totalitate din lemn și acoperit cu plăci de azbociment pe o suprafață de aproximativ 40 mp. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 18.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 7.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu este un trăsnet”, precizează reprezentantul ISU Alba.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...