Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO/Alba Iulia: Un autoturism a spulberat giratoriul din zona Dedeman

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un echipaj de descarcerare al ISU Alba a intervenit în această noapte, în jurul orei 4.30, la un accident de circulație produs în Alba Iulia, în apropiere de magazinul Dedeman, unde un autoturism a izbit în plin giratoriul din zonă.

Potrivit polițiștilor, în urma impactului șoferul s-a ales cu mai multe fracturi și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Alba.

UPDATE 2: ”Echipajul de descarcerare al Detaşamentului de Pompieri Alba Iulia a intervenit în data de 03.01.2013, de la ora 04.18, pentru descarcerarea şoferului unui autoturism rămas prins între bordul maşinii şi scaun, în urma impactului autoturismului cu construcţia sensului giratoriu de pe bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia. După aproximativ 30 minute, şoferul, un bărbat de 26 ani, a fost evacuat din autoturism şi transportat de ambulanţa de terapie intensivă mobilă a inspectoratului la Unitatea de Primiri Urgenţe Alba, întrucât prezenta suspiciune de fractură a membrelor inferioare”, precizează reprezentanții ISU Alba.

UPDATE 1: Din cercetările efectuate la fața locului rezultă că șoferul autoturismului BMW implicat în accident, un albaiulian în vârstă de 26 de ani, avea o alcoolemie de 0,66 pe etilotest. Acesta a lovit giratoriul după care mașina a fost proiectată în zidul unui magazin alimentar aflat în apropiere. Tânărul a fost rănit grav, suferind fractură cu deplasare la membrul inferior stâng și fractură la membrul inferior drept.

Reamintim că sensul giratoriu din zona respectivă a fost reparat în urmă cu aproximativ o lună, după un accident asemănător. Chiar dacă în acest caz vina îi revine probabil șoferului, care se afla sub influența alcoolului și, conform reprezentatului IPJ Alba, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, trebuie să precizăm că unii șoferi se plâng că acesta este construit cu o circumferință mult prea mare și astfel provoacă dificultăți în trafic.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea